Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament continua apostant per donar valor a la costa

01 . Des, 2009 a les 14:45
2976 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla continua treballant per millorar les costes per tal d'augmentar l'atractiu i l'accessibilitat de les cales del municipi. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Direcció General de Costes de l'Estat. Una prova de la bona sintonia de Costes amb l'Ajuntament és l'acció prevista des de Calavidre a Calaforn que començarà molt aviat. El projecte que ja està aprovat costarà prop de 400.000 euros i estarà finançat un 100% pel Departament de Costes de l'Estat. Així ho explica Andreu Martí, alcalde del municipi: "Des de fa molt de temps que estem fent actuacions a la costa de la Cala. I l' última és la de Calavidre i Sant Jordi que està a punt d'acabar-se. Ara el que farem és donar-li continuïtat des de Calavidre a Calaforn. Per tant, no només hi ha bona sintonia sinó que es pot veure i es pot comprovar com cada vegada donem més força a aquestes inversions i valor a la nostra costa".

Millores integrades al paisatge
A més, també s'està duen a terme la millora de la platja de Xelín. Alguna de les actuacions que en aquests moments s'estan acabant és la construcció d'un tram de vorera, un mur de pedra seca amb barana, la col•locació de papereres, dutxes de peu i un aparcament. Seguint a la zona nord del litoral calero, les obres de millora a St Jordi i Calavidre es preveu que finalitzin en un termini de 40dies.

Des de l'Ajuntament amb aquestes iniciatives es vol transmetre la voluntat d'apostar pel gran atractiu natural i turístic del litoral. A més, el consistori remarca que les obres de millora s'han dut a terme produint el mínim impacte a l'entorn. Les platges s'han equipat amb infraestructures que s'integren perfectament al paisatge.

De fet, recordem que aquest estiu tot aquell que es va apropar a la platja de l'Estany Tort va poder gaudir d'aquestes millores. I així, ho ha percebut l'Ajuntament satisfet pels resultats de les accions a la platja i per la bona valoració que n'ha fet la ciutadania.


respostes a "L'Ajuntament continua apostant per donar valor ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,18 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 127
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007