Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tot preparat per viure la Revetlla de Sant Joan a l'Ametlla de Mar

23 . Jun, 2016 a les 13:30
per drodriguez a La notícia del dia
2081 reproduccions
Tot està previst perquè aquest dijous 23 de juny, l'Ametlla de Mar torni a viure una multitudinària revetlla de Sant Joan. El foc i l'olor a pólvora seran novament els protagonistes de l'inici de la festa tot i que, com és tradicional, la matinada tindrà el seu repunt musical.

Els actes començaran a les 21h amb un correfoc a càrrec dels Diables del Perelló "Foc a la Metxa", que després de sortir de l'Ajuntament i recórrer els carrers Sant Joan, Pau casals, Av. Amistat i Av. Batlle Josep Pijoan, es concentraran al Passeig Marítim per assistir a l'encesa de la foguera que l'Ajuntament ha preparat a la platja de l'Alguer.

El procediment d'encesa serà el mateix que en els darrers anys, ja que després de l'arribada de la flama  en llagut a rem, seran les pubilles que encendran la foguera donant compliment a la tradició del foc.

Els actes de la revetlla tindran la seva continuïtat a partir de les 23.30h amb la sessió de ball que protagonitzarà al Club Nàutic, el grup Black Band, i que posarà el llaç a la nit més curta de l'any.


respostes a "Tot preparat per viure la Revetlla de Sant Joan..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 768,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 205
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007