Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla entrega els premis de Carnestoltes

24 . Feb, 2010 a les 14:00
1955 reproduccions
Diumenge 21 de febrer al poliesportiu Galetet va tenir lloc l'acte d'entrega dels premis Carnaval 2010 amb una gran assistència de públic i disfresses. Es cloïa així el Carnaval d'enguany que a l'Ametlla es celebra amb una setmana de retràs per recuperar-nos de les festes de La Candelera. Divendres 19 de febrer es va iniciar la disbauxa amb la rua Infantil pels carrers que envolten la zona escolar amb les comparses dels alumnes del CEIP Sant Jordi i de la Llar d'Infants Xerinola. Dissabte 20, la primera de les concentracions va ser a l'Ajuntament per assistir a la lectura del testament de Carnestoltes des del balcó de la Casa de la Vila i després es va fer la rua que va finalitzar a la Plaça Nova amb música de xaranga. Per la nit la concentració es va fer davant de l'Ajuntament i després la rua es va dirigir al poliesportiu on el Carnaval va arribar al seu punt àlgid amb el Ball de Carnestoltes i l'actuació del grup la “Fundación no hay manera”. La festa va acabar de matinada amb la discoteca mòbil.

Balanç positiu
Teresa Callau feia la valoració d'aquest carnaval a La Cala. "La impressió que ens ha quedar d'aquest carnaval és molt bona. Estem molt agraïts a tothom que ha participat. Els temps ens ha acompanyat i ha hagut molta afluència de gent als diferents actes que hem organitza. No només concursants per als premis de Carnaval sinó també públic en general que li agrada disfressar-se però no pas competir ni desfilar. Hem tingut alegria, bona música i fins i tot hem pogut veure disfresses molt originals. La gent s'ho ha treballat molt. També pel que fa a les coreografies". I els premis per a les disfresses del Carnaval 2010 que es va encarregar d'entregar la regidora van ser els següents:

En la categoria sènior
- Premi individual: 75 euros + trofeu per a Fantasia del Mar.
- Premi parella o trio: 150 euros + trofeu per Viquingues.
- Premi grup fins a 9 persones: 200 euros + trofeu per a la Ventafocs.
- Premi comparsa a partir de 10 persones: 250 euros + trofeu per a Los mineros en el Bulli.
- Premi carrossa (fix de 60 euros x carrossa): 300 euros + trofeu per a Fantasia de Carnaval.

Categoria infantil
Premi individual: regal + trofeu van quedar empatats els dos participants, Patito Feo i La caseta de l'arbre.
Premi parella o trio: regal + trofeu El Fumar Perjudica.
Premi grup fins a 9 persones: berenar + trofeu per a Circ Antic.
Premi comparsa a partir de 10 persones: berenar + trofeu per a Damisel·les 2010.


respostes a "L'Ametlla entrega els premis de Carnestoltes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 924,93 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007