Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Creix la participació en les rues i concursos del Carnestoltes a l'Ametlla de Mar

27 . Feb, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1684 reproduccions
Alegria i disbauxa s'ha respirat, aquest cap de setmana, a l'Ametlla de Mar. Els caleros i caleres han demostrat, un any més, que el Carnaval és una de les festes més arrelades del calendari. Centenars de persones s'han reunit per desfilar pels carrers de la població i alhora donar la benvinguda al Rei Carnestoltes.

Enguany, la implicació ha estat un dels punts forts de la festa. Tant en el concurs sènior com a l'infantil hi hagut una alta participació i el jurat ho ha tingut difícil a l'hora d'atorgar els premis.

Dissabte a la nit, va tenir lloc el concurs sènior. El premi individual va ser per a ‘Aragorn, el Rei de Osgiliath'. ‘Los Penxus Makineros' van guanyar el premi de parella o trio. A la categoria de grup de 4 a 9 persones, hi va haver un empat amb ‘Mario Kart' i ‘Reines d'Egipte'.

El premi a la millor comparsa, se'l va endur ‘I tiro perquè em toca'. I per últim, els anomenats ‘De tbo', disfressats de Mortadelo y Filemón, van guanyar el premi a la millor carrossa. Un cop finalitzada l'entrega de premis, Imagina Ràdio va amenitzar la nit amb música per a tots els gustos.

L'endemà, diumenge va ser dedicat pels més petits. La rua va concloure al poliesportiu on es van repartir els premis del concurs infantil. La millor disfressa individual va ser per a ‘Barbie novia'.

El premi de parella o trio se'l va endur ‘Família Roca'. ‘El sushi de la Cala' va guanyar el premi de grup de 4 a 9 components. I el premi a la millor comparsa infantil va ser per ‘Racolegos'. Més tard, la xocolata popular va posar punt final al Carnaval de l'Ametlla de Mar.

Foto: París Pastó


respostes a "Creix la participació en les rues i concursos d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 187,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007