Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

FCC millora l'enllumenat del cem i del nucli urbà

20 . Oct, 2014 a les 13:31
per otomas a Ajuntament
2325 reproduccions
Fomento de Construcciones Y Contratas Serveis Ciutadans, FCC, empresa concessionària del manteniment de les instal·lacions de l'enllumenat públic de l'Ametlla de Mar ja té pràcticament finalitzades les millores a Calafat, Sant Jordi d'Alfama-Sector Bosc, Roques Daurades i Ribes Altes. Actualment, han començat les millores al nucli urbà. Aquestes millores constaran de la substitució de totes les làmpades i equips dels 1.123 punts de llum, la reposició i/o reforma de 19 quadres d'enllumenat i l'adequació de conduccions elèctriques. Aquests treballs consten d'una inversió de 222.755,48€. A més, el passat 17 d'octubre es van iniciar les millores a l'enllumenat de l'accés al CEM. Així, al llarg d'una setmana aproximadament, se substituiran 34 punts de llum, es farà la reforma i/o reposició d'un quadre d'enllumenat i es durà a terme la implementació de sistemes de telemesura de comptadors i telegestió a més de l'adequació de les conduccions elèctriques malmeses. Segons FCC aquests treballs suposen una inversió 7.728,80 euros. També s'han finalitzat les millores del Polígon Industrial- Camp de futbol. "Els treball continuen a bon ritme. De fet, hi ha àrees del municipi on ja s'han finalitzat les millores. També vull recordar que a part de la nova inversió també es fa manteniment i que és molt important la col·laboració del ciutadà. Si detecten alguna mancança cal que informin a l'empresa", subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
D'altra banda, FCC actuarà a altres zones urbanes del municipi com Tres Cales i Marina Sant Jordi. A més, ja s'han solucionat diverses incidències al nucli urbà paral·lelament. De fet, des de FCC s'han solucionat 168 incidències i 19 incidències greus. A més, s'han realitzat d'altres accions correctives al nucli urbà per millorar la gestió energètica com  115 reparacions de punts de llum, 19 reparacions de cablejat, 17 reparacions en quadres de comandament, entre d'altres.
L'objectiu que s'ha marcat FCC, pel primer trimestre de 2015, és el canvi de 3.633 lluminàries en total. I és que el conjunt de millores de l'enllumenat, segons l'empresa, preveu reduir les xifres de consum energètic passant de 547.804,51 Kwh/any a 286.909,05 Kwh/any. Així s'haurà aconseguit un estalvi energètic i econòmic del 47,63%. A més, també representarà una millora estètica.
Tots els ciutadans que detectin alguna deficiència en matèria d'enllumenat es poden posar en contacte amb l'empresa enllumenat.ametlla@fcc.es  o al 977 55 06 03, telèfon d'atenció 24 hores.


respostes a "FCC millora l'enllumenat del cem i del nucli ur..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,84 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 58
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007