Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Finalitzen els treballs d'asfaltat dels carrers més malmesos del nucli urbà

05 . Mai, 2016 a les 17:20
per drodriguez a La notícia del dia
1323 reproduccions
La setmana passada van finalitzar els treballs d'asfaltat de diferents carrers del nucli urbà de la població. En concret, els carrers on s'ha fet actuacions són parts de l'Avinguda Part de Cala, i dels carrers Països Catalans, Lluís Companys, Llibertat, Drassanes i Rossell. «Era necessari fer aquesta actuació perquè els carrers estaven molt deteriorats» explica el regidor d'Obres i Serveis, Antonio Espuny.

Tot i finalitzar l'asfaltat, Espuny explica que la feina no s'ha acabat «perquè cal fer els darrers arranjaments d'apujar les tapes i fer una sèrie d'acabaments amb els pluvials». A banda, operaris de la brigada municipal estan pintant els senyals de trànsit al ferm.

Als carrers asfaltats dins el nucli urbà, cal sumar-hi els que es van fer fa uns mesos a la urbanització de les Tres Cales, que són parts dels carrers Garbí, Torrent del Pi, Cambrils, Llebre, Trajacàpita, Tord, Manantial, Quatre, Brisa, Hivernacle i Verge de la Cinta, sumant així un total d'un quilòmetre i mig de carrers asfaltats.

A les obres de millora del ferm, també s'hi ha de sumar la conversió en zona de vianants del carrer Maestro Caballero. La intenció de l'Ajuntament és que pròximament es puguin també fer actuacions similars a carrers pròxims com el carrer Candela.

Paral·lelament s'està treballant en la renovació de la barana que uneix la platja de Pixavaques amb la platja de l'Alguer, a la façana del Passeig Marítim de la població. Una barana que, pel salnitre, estava totalment deteriorada i apunten que s'estaven rebentant les pilones una darrere d'una altra.

Per això «hem optat per substituir la barana per la mateixa que hi ha a dalt la platja de l'Alguer perquè aquesta barana -instal·lada fa 15 anys- no s'ha deteriorat». La remodelació continuarà a mesura que es vagi deteriorant més tram de la barana antiga i se substituirà per la nova, de pedra placada i acer inoxidable.

Segons Espuny es preveu que aquestes obres estiguin enllestides abans de l'estiu. «Estem treballant per canviar la imatge del nostre poble i penso que a poc a poc ho anirem aconseguint» sentencia.


respostes a "Finalitzen els treballs d'asfaltat dels carrers..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 687,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 82
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007