Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Premiats carnestoltes 2015

23 . Feb, 2015 a les 14:10
per otomas a Ajuntament
2054 reproduccions
El Rei Carnestoltes envaí l'Ametlla de Mar amb disfresses i disbauxa aquest passat cap de setmana. Així, dissabte  a la tarda va tenir lloc la sortida de la rua fins a la Plaça Nova on el Rei Carnestoltes llegí el seu discurs. I a la nit la festa continuà amb la rua fins al pavelló on es celebrà la Festa Carnaval on Tour 2015 amb Ivan Subirats, Mireia DG i Joan de Antonio. A més, també es va fer l'habitual concurs de disfresses. I diumenge la rua va conduir les disfresses de l'Ajuntament fins al pavelló on va tenir  lloc el lliurament de premis i la xocolatada. "Estem satisfets amb la participació a les rues i al concurs de disfresses. Ha estat un èxit i la veritat és que s'han vist disfresses realment espectaculars", explica Eva del Amo, regidora de Festes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Els guanyadors del concurs de disfresses van ser en categoria sènior modalitat individual, WORKING DANCERS (60 euros), el premiat va ser Jesús Santos, la categoria de parella/trio va quedar deserta per manca de participants inscrits, en la modalitat de 4  9 components, el guanyador va ser FAUNO (150 euros), i va recollir el premi Laia Brull. Pel que fa a la modalitat comparsa, la guanyadora va ser LA VIDA ÉS UN CIRC (200 euros), Delia Ramírez, i en modalitat carrossa, UN PAÍS DE MERAVELLES ( 350 euros), va recollir el premi Mònica Llambrich.
En la categoria infantil,  la modalitat  individual  va quedar deserta per manca de participants inscrits,  en modalitat parella la premiada va ser FILLS DEL MAR (50 euros) , van recollir el premi Marta Llambrich i Míriam Olmedo. En la modalitat de 4 a 9 components els premiats van ser ELS TROFEUS (70 euros), va recollir el premi Manoli Ontilla, en modalitat comparsa: PITUFILANDIA (100 euros), va recollir el premi Mireia Martínez.
Als centres escolars, l'Escola Sant Jordi i a la Llar d'Infants, el Carnestoltes es va celebrar a les aules amb força. El dijous, 19 de febrer, els nens i nenes van fer la rua pels carrers del municipi enguany inspirada amb els personatge de ficció. I des de la llar, els petites van gaudir de l'experiència de disfressar-se al llarg de la setmana, igual que  a l'escola. Finalment, divendres al matí es va fer  la festa de Carnestoltes al pati amb molta música. Així, enguany els més petitons no van acompanyar la rua escolar de dijous però aquests dies de festa van disfressar-se, ballar i gaudir tal i com recomana el Rei Carnestoltes.


respostes a "Premiats carnestoltes 2015"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007