Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Noves al·legacions al traçat de l'A-7

22 . Oct, 2009 a les 10:55
2282 reproduccions
Aquesta iniciativa es ratifica en les al·legacions fetes amb anterioritat després que Foment no les tingués en compte pel que fa a la millora de la TV-3025 a l'entrada del poble i a la modificació del traçat de l'A-7 per evitar l'enderroc d'edificacions.

L'ajuntament de l'Ametlla de Mar després que la Direcció General de Carreteres li enviés l'Estudi informatiu N-340. Autovia. Tram Castelló-L'Hospitalet de l'Infant. Subtram El Perelló-L'Hospitalet de l'Infant. Informació complementària ha decidit presentar al·legacions aquest dimarts 6 d'octubre perquè considera que les modificacions proposades per l'ajuntament al projecte ministerial i a l'estudi d'impacte ambiental que milloren i solucionen problemes i impactes ambientals no s'han tingut en compte.

Al·legacions prèvies

Així en al·legacions a l'estudi abans que afegís la informació complementària, l'Ametlla sol·licitava la inclusió en aquest projecte de l'autovia d'una actuació de millora, ampliació i condicionament de la carretera TV-3025. Però el document que el ministeri ha remès a l'ajuntament només ha previst una millora del ferm. L'ajuntament ho considera del tot insuficient i sol·licita de nou que s'inclogui la seva petició anterior fonamentada en que la TV-3025 serè l'enllaç principal de l'autovia amb la població i l'accés principal als sectors de creixement de primera residència que s'ubiquen a les rodalies del nucli urbà. A més, es preveu un augment del tràfic pesant de mercaderies i dels vehicles dels treballadors del polígon industrial. Tot plegat fa necessària l'actuació que proposa el consistori, es recorda en les noves al·legacions.

Sense resposta

D'altra banda, el ministeri tampoc ha respost a les al·legacions que afecten a les construccions del traçat de l'autovia que amb el projecte actual del ministeri s'han de desallotjar, expropiar i enderrocar però que, com els diu un cop més el consistori, amb un petits ajustaments al traçat de l'autovia es poden esquivar essent innecessàries aquestes mesures.

Reiteració municipal

Joan Pere Gómez Comes, regidor d'Urbanisme, ens deia que el més important d'això és que des de l'equip de govern estem reiteradament damunt del ministeri de Foment per recordar-los quins són els interessos que per al poble de La Cala són irrenunciables. Entre aquests estan les al·legacions, amb les que els hem tornat a recordar que en cap cas acceptarem que aquesta carretera passi per les construccions ja consolidades i també els hem recordat que la connexió que va des de l'empalm fins a l'entrada del poble no pot ser com la que hi ha ara, que és una carretera secundària. Això es convertirà en una carretera de primer ordre i com a tal ha d'haver una carretera molt ben condicionada, precisament per les necessitats que la nova autovia crearà a La Cala. Ara el consistori resta a l'espera d'una resposta positiva, és a dir, que el ministeri accepti aquestes al·legacions com a part de l'expedient administratiu del traçat de l'A-7 al seu pas per l'Ametlla.


respostes a "Noves al·legacions al traçat de l'A-7"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 818,99 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007