Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La formació a l'abast de tothom aquest hivern gràcies a la vintena de cursos i tallers que ofereix el Telecentre

11 . Gen, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2294 reproduccions
La regidoria de Formació i Treball de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar enceta l'any amb noves propostes formatives. Aquest 2017, el Telecentre, posa a l'abast dels ciutadans més d'una vintena de propostes formatives consolidant la formació continua, d'idiomes, de noves tecnologies i d'inserció laboral; així com els tallers artesanals.

Una de les principals novetats d'aquest hivern és el curs d'Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals, que tindrà pràctiques en empreses i que està adreçat a persones aturades. Aquest dilluns van començar les classes, que s'impartiran de dilluns a divendres al matí al Centre d'Interpretació de la Pesca.

Respecte a la formació continua per aturats, també hi ha cursos de comptabilitat bàsica, internet com a eina de recerca de treball i la preparació de la prova Actic Bàsic, que acredita competències en l'àmbit de les noves tecnologies. D'altres propostes són el carnet de manipulador d'aliments, espanyol per estrangers i sessions de llengua catalana.

En els cursos d'informàtica trobem el d'informàtica i internet inicial, el d'ús de telèfons mòbils 'smartphone' i tauletes, un curs en línia de català a través de la plataforma Parla.cat, i dominar l'ordinador amb Windows 10. Aquests cursos, adreçats a gent gran, es complementen amb altres propostes per a treballadors en actiu com ara un curs de comerç electrònic i botiga virtual o de community manager.

En presencial també s'ofereix un curs de sumilleria i maridatge, d'anglès B1, de comptabilitat bàsica, de manipulador de productes fitosanitaris, d'operacions amb carretons elevadors o de llenguatge de signes. Els interessats en inscriure's en alguna d'aquestes accions formatives, ho han de fer al Telecentre de 9 h del matí a 14 h de la tarda.

D'altra banda, els tallers artesanals tornaran aquest hivern amb propostes com el taller de ganxet i mitja, de restauració de mobles, d'encordar cadires de boga o d'elaborar pastissos semifreds, com per exemple braços de gitano. Pròximament s'incorporaran més tallers a l'oferta formativa.


respostes a "La formació a l'abast de tothom aquest hivern g..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 21
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007