Màx: º C, mín: º C

En directe

La patxanga amb amb Francesc Callau, Juanjo Balfegó, José Mari Llaó, Òscar Farnós i Ricardo Fernández

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El tennis a 2 raquetes enceta el bloc d'esports variats i reunieix al voltant de 75 participants

22 . Des, 2010 a les 09:25
per admin a Esports
1254 reproduccions
Com ja és habitual aquest primer dia de les Jornades Esportives, paral·lelament a l'organització dels actes pels més petits, es portava a terme també una nova edició del Torneig Nadal a 2 Raquetes, una variant de la tradicional pràctica que any rera any es consolida dins d'aquesta programació.
L'objectiu, des del primer dia, no és altre que el d'aproximar aquesta disciplina a tots els esportistes, no tan sols de la nostra entitat, sinó potencials del poble en general, mitjançant la pràctica modificada del tennis.
I, pel que sembla, vistos els resultats s'aconsegueix amb suficiència.
Sense anar més lluny, en aquesta ocasió, foren al voltant de 75 els nens/es que prengueren part a la cita, repartits com sempre en les diferents categories i en els diferents camps preparats especialment per l'ocasió.
Així, a primera hora de la tarda es donaria inici a un seguit de competicions simultànies.
Els prebenjamins, on precisament s'aglutinaria el gruix més important de participants, s'organitzaren per parelles, amb un format de competició que permetia anar disputant partits sense que ningú en quedés eliminat. D'aquesta forma, els guanyadors s'anaven agrupant en un quadre superior i els perdedors en un quadre inferior, fins arribar a obtenir una sola parella invicta que seria finalment la que guanyaria i que en aquest cas eren la Júlia Tomàs i l'Àngel Enrich.
Pel que respecta a la categoria benjamí, la modalitat de competició també era 2x2, si bé aquí els nombre de jugadors es reduïa gairebé a la meitat,  un total de 20, imposant-se a la final l'Eric Margalef i Jordi Callau.
La competició seguiria desenvolupant-se amb normalitat, i canviaria el seu format a l'arribar a l'edat aleví, on el menor nombre de jugadors, va possibilitar organitzar un torneig modalitat individual en forma de lligueta, on tots jugarien contra tots, i en el que el campió en resultaria l'Albert Sueca.
Per últim, a l'igual que s'ha portat fet en els darrers anys, també inclouríem, de forma simultània, les categories infantil i cadet, que en aquest cas, participarien en un campionat individual de ping-pong, demostrant un elevat nivell de destresa al respecte.
L'Aleix Martí en resultaria vencedor al imposar-se als altres 11 rivals participants.
Destacar, per concloure, que, tal i com es vindria fent amb la resta de les jornades, s'obsequiaria a les parelles, equips o persones guanyadores amb una significativa bossa de llaminadures, fent més dolça així la seva victòria.


respostes a "El tennis a 2 raquetes enceta el bloc d'esports..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 708,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007