Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala és el municipi escollit per la televisió pública francesa per fer les Campanades d'enguany

28 . Des, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1938 reproduccions
L'Ametlla de Mar és l'escenari escollit pels teleespectadors de la televisió pública francesa per veure aquest pròxim 31 de desembre l'entrada a l'any 2017. Després d'un concurs popular a través de les xarxes socials oficials de la cadena, el municipi ha estat l'escollit per acollir les campanades de cap d'any, d'entre una llista de 20 destinacions tant de França com d'altres països.

L'interès del públic francès amb la població, que rep anualment una gran quantitat de turistes procedents d'aquest país, sembla ser el principal motiu pel qual l'Ametlla ha quedat guanyadora del concurs. Aquesta finestra, fora dels habituals canals de promoció, permetrà difondre el nom de la població per la majoria de llars franceses en un dels moments televisius més importants de l'any.

«És una grandíssima notícia per nosaltres» celebra el gerent de l'Àrea Municipal de Turisme, Damià Llaó. «Primer, perquè els turistes hagin pensat, se'n recordin de La Cala com a destinació turística i l'hagin votat. I a banda, que surti en un programa amb tanta audiència, és una molt bona promoció per al nostre poble» ha explicat. Llaó agraeix, tant als turistes com a la televisió francesa, «que d'entre moltes destinacions hagin escollit el nostre poble».

Equips de la televisió francesa ja estan treballant en la instal·lació de tots els equips tècnics per a la realització de les campanades. Els francesos es menjaran el raïm al ritme de les campanes de l'Església i amb un vídeomapping que il·luminarà tota la façana marítima de la població. Per fer-ho possible, més de 200 professionals s'han desplaçat fins al municipi.

Després d'arribar a un acord, els conductors del programa seran els locutors de l'emissora municipal, La Cala Ràdio. Estaran ubicats al terrat de la Confraria de Pescadors, des d'on es podrà veure tot l'skyline de la població. Durant aquests dies, l'equip està treballant en la preparació del guió de les campanades conjuntament amb productors de la televisió pública francesa.

Per tots aquells caleros que no es vulguin perdre aquesta cita, tot i que serà íntegrament en francès, es podran connectar amb el senyal televisiu a través d'internet, amb el senyal satèl·lit o per la televisió per fibra òptica. Així mateix, es fa una crida a tots els qui vulguin menjar-se el raïm veient l'espectacle que podran fer-ho en un espai acondicionat en les immediacions de la Confraria de Pescadors.


respostes a "La Cala és el municipi escollit per la televisi..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 376,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007