Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

7a edició del Volei Platja 2x2

02 . Ago, 2010 a les 11:44 | 00:01:03
per otomas a La notícia del dia
2120 reproduccions
La platja de Sant Jordi tornava a retrobar-se amb una cita esportiva el passat dissabte 31 de Juliol, concretament per albergar una nova edició, la 7ª ja, del Campionat de Volei Platja 2x2, patrocinat novament per Instal·lacions Part de Cala.
En aquesta ocasió no es va poder arribar a la xifra rècord de l'any passat, però el nombre de participants fou considerable, amb un total de 24 parelles que asseguraven la disputa d'una gran quantitat de partits al llarg de tota la jornada. Amb 4 grups de 6 equips, tothom com a mínim tenia garantida la participació en 5 partits, de 15 punts cadascun, classificant-se els 4 primers de cada grup per la posterior ronda de vuitens de final.
Amb la distribució, com sempre, de 4 camps al centre de la platja es donava inici, cap a les 11 del matí la competició, una competició organitzada amb un caire informal, però a l'hora competitiu, on regnà sobretot, i segurament més que cap altre any l'esportivitat.
Al llarg del matí s'anaren celebrant els partits corresponents a la fase de grups, on ja es pogueren apreciar les primeres jugades de nivell i els primers equips amb un cert favoritisme per emportar-se el títol final.

La competició i el total dels jugadors es prendrien un descans a les voltes de les dos per dinar i agafar , ja a la tarda, amb més forces els últims partits de la primera fase que determinarien els primers equips eliminats i els conseqüents encreuaments de vuitens, una eliminatòria on ja es pogueren apreciar les primers sorpreses.
Ja a quarts la igualtat començà a predominar i els partits, que ara es decidien a sets de 21 punts, es resoldrien per petits detalls. Quedaven definides així les semifinals, unes semifinals que ara només es disputarien a un camp, per tal de centrar així més l'atenció de tots els presents a aquesta magnífica platja del Castell.
Per una banda, la primera enfrontaria als equips formats per Louis i Lucas contra Adrian i Carlos, dues parelles fidels a aquesta competició. La major presència física dels segons acabaria derrotant a la única parella, fins al moment, invicta del torneig, aconseguint així el seu passi a la final. D'altra banda, Juan i Jordi, amb el primer com a únic representant calero en competició, es jugarien la possibilitat de jugar un altre partit contra l'Àlex i l'Oriol, dos de les sorpreses del torneig. No seria aquí el físic el que determinaria el resultat final, però si la major qualitat tècnica dels primers la que s'imposaria.
Per tant, final inèdita entre Adrian i Carlos vs Juan i Jordi, però increïble a tots els nivells. Quan semblava que els segons aconseguirien una victòria plàcida, després de resoldre amb eficàcia al seu favor el primer set i distanciar-se considerablement en el segon, el partit va donar un gir inesperat, tornant a situar a la parella formada per Adrian i Carlos dins l'encontre, encontre que se n'aniria al tercer set, després que la dupla de Juan i Jordi deixes perdre 3 pilotes de partit de forma consecutiva i acabés perdent per 25 a 27. Finalment, en l'últim set la fatiga i la tensió es faria palesa, si bé encara quedarien forces per jugades d'elevat nivell, fins i tot amb un punt aconseguit amb una xilena espectacular des de l'altra banda del camp.
Amb tot, i després de quasi una hora de partit, victòria final per Juan i Jordi que s'imposaven en la seva primera participació conjunta en una aquesta edició. respostes a "7a edició del Volei Platja 2x2"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007