Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El futbol continua mostrant-se com l'esport rei, tal i com així ho demostraren els 150 participants del nadal a 2 portes

22 . Des, 2010 a les 09:31
per admin a Esports
1400 reproduccions
Un dels petits que va prendre part en els actes organitzats durant les jornades esportives nadalenques em comentava: Quin és el millor dia de la setmana per a tu?. Sense donar temps per ni tan sols pensar, ell mateix responia: per mi és demà (referint-se a dimecres) perquè se celebrar el torneig de Nadal a 2 Portes.
Poques paraules poden servir per definir millor el que signifiquen aquests esdeveniments per als joves de la nostra població.
Ens trobem davant del campionat per excel·lència que donava inici al que avui representa ja tota una setmana d'activitats englobades dins dels actes de la festivitat de Nadal. Una cita que amb el pas dels anys ha sofert notables canvis, sempre amb l'objectiu de propiciar una major participació i dotar d'una major comoditat tan als que en prenen part activa com als aficionats que es donen lloc.
Així, des de que comptem amb la nova zona esportiva i els nens poden gaudir al llarg de l'any de les prestacions de la gespa artificial, es traslladava l'organització al Pavelló Poliesportiu, amb diferents camps, separats per cadires que alhora servien de zona d'expectació i per aglutinar als jugadors que en aquell moment no disputaven cap partit.
La vetllada futbolística tindria dos parts. En la primera el torn de participació seria pels més grans, concretament els infantils i cadets, donades les possibilitats horàries. A diferència de la resta d'esports, en aquest, com a conseqüència del nombre de jugadors que es reuiniren es tingué que organitzar la competició cadascú amb els de la seva edat.
Així, en la categoria cadet els guanyadors serien Alfred Blanch, Marius C. Pirvu, Mario Guijosa i Joan Benaiges; mentre que en la infantil s'imposarien Lluís Vila, Eric Pastó, Joel Solé i Ivan Fernández.
Finalitzada la participació d'aquests, i amb tots els petits a l'expectativa, es configuraven els grups de la resta de categories i es posava en marxa a continuació, la disputa dels respectius partits.
    
En aquest sentit, no variaria l'estructura dels equips, composats per 3 jugadors de camp i un porter (exceptuant casos puntuals), ni tampoc ho faria el format de competició, que, com sempre, s'enfocava a aconseguir la màxima participació.
En aquesta fase del torneig els campions serien els següents: en categoria aleví, contra tot pronòstic, guanyarien l'equip format per Josep Sancho, Jose Luis Guijosa, Aaron Bouazaoui, Sadurní Vendrell i Albert Bardí; en benjamí, s'imposarien Jordi Bardí, Iker Lucena, Fran Arjona i Jordi Callau, que sumava així també la seva segona victòria en el compte particular d'aquestes jornades; i per últim, en el campionat prebenjamí es proclamarien campions Gerard Parellada, Marc Coronado, Eric Ayllon, Ivan Romeu i el "xipiró" Ramon Pitarque.


respostes a "El futbol continua mostrant-se com l'esport rei..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 773,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007