Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

12a edició del Futbol Platja Júnior

14 . Jul, 2010 a les 14:02 | 00:02:42
per gfigueres a La notícia del dia
1944 reproduccions
Si la primera setmana de juliol era el torn per l'inici de les activitats diàries, el segon cap de setmana ho fou pel que fa als esdeveniments esportius. En aquest sentit, el passat dissabte 10 de juliol la Platja de Pixa-vaques es convertia novament en seu d'una nova edició del Futbol Platja Júnior, la 12a ja, patrocinada, en aquesta ocasió, per Construccions i Excavacions Arjona, SL.
Novament seria el futbol l'encarregat d'obrir aquesta programació estival, i ho faria amb els més petits com a protagonistes. Hi prengueren part totes les categories possibles, si bé algunes d'elles com la benjamí-aleví i la infantil-cadet es tingueren que agrupar per tal que sortissin un major nombre de partits.

Tanmateix, els primers en saltar a la sorra per disputar els seus respectius partits serien els prebenjamins (xipirons, llucets i seitonillos, tots ells barrejats) que amb un total de 3 equips s'organitzarien en un format triangular. El mateix passaria en la categoria benjamí-aleví, que anirien alternant la seva participació amb els anteriors.
Cal destacar que els dos primers del grup disputarien una final, si bé tots tres equips tindrien la seva copa pertinent així com una medalla a cada jugador, i la camiseta commemorativa del torneig entregada des d'un bon començament per lluir-la al llarg de tota la matinal.
Ja per la tarda es jugarien els encontres de la categoria infantil-cadet. A diferència del que succeiria pel matí, aquí sí hi hagué participació de jugadors de fora, concretament un conjunt format per nois aldeans i un altre per joves estrangers residents durant aquest període estiuenc al Càmping Nàutic. A més a més, es formaren 4 equips més de la nostra vila, amb la qual cosa tinguérem un total de 6 equips participants que, com al matí, es subdividirien en dos grups de 3.  En aquesta ocasió, la final no la disputarien entre el primer i el segon del grup, sinó que la jugarien directament els dos primers de cada grup. Precisament, serien l'equip de l'Aldea el que finalment s'acabaria imposant, això sí, després d'un igualat partit que es decidí des del punt de penal.

Amb l'entrega de medalles per a tots i copes per als tres primers classificats es posava punt i final a la competició, però punt i seguit a la celebració d'un torneig futbolístic a la platja, donat que aquesta setmana, concretament del divendres 16 al diumenge 18, se celebrarà el 13è Torneig de Futbol Platja Sènior.


respostes a "12a edició del Futbol Platja Júnior"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 754,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007