Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

11 . Mai, 2010 a les 13:23
2061 reproduccions
Obrim aquest butlletí de dimarts amb la notícia que l'aparcament de les escoles velles s'inaugura a començaments d'estiu. A finals de maig s'adjudiquen les primeres places d'aquesta estructura que té tres plantes amb capacitat per allotjar a 300 vehicles i que ha tingut un cost de quasi quatre milions d'euros. A comarques els partits comencen les seves estratègies per a les eleccions. I el posicionament davant l'Ebre és important. També us expliquem altres informacions d'interès que tenen com a protagonistes la polèmica nuclear i l'energia eòlica i la troballa de restes humanes a les Camposines amb seguretat de soldats morts durant la Guerra Civil. Als esports, us hem donat els resultats del futbol-base de La Cala. Al futbol federat, les categories infantil, cadet i juvenil han pujat aquesta temporada.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 56
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007