Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Reparacions ferm Tres Cales

17 . Feb, 2015 a les 14:14
per otomas a Ajuntament
2133 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar destinarà 77.358,98 euros a reparar el ferm de diversos carrers que ho requereixen de la urbanització Tres Cales. En concret aquests arranjaments, que s'iniciaran en les properes setmanes, sumaran prop de 18.000m2. "Des de l'Ajuntament estem treballant per millorar aquests carrers que ho requereixen de la urbanització igual que també ho hem fet paral·lelament al casc urbà", subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
Aquests treballs que s'executaran durant vora tres mesos tindran lloc a l'Avinguda del Mig als trams dels c/Torrent del Pi al c/Garbí, del c/Garbí al c/Verge de la Cinta i des d'allí a l'Avinguda del Mar fins al c/Piscina. També es repararan diversos trams del c/Catalunya, del Pipeta al vint-i-tres, i fins allí al vint-i-set, i des d'allí a Av. Cala Forn.  Al carrer Ametlla des del Pipeta-c/vint-i-u, al carrer Dotze c/Martí Vidal-c/Catorze, i des d'aquí al c/Llevant. Al carrer divuit c/Ribamar-tram corbat i des d'aquí fins av. Tres Cales. També es faran millores al carrer Mestral i al Martín Vidal.
Recordar que aquestes accions es sumen a les que l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar realitza en alguns carrers del nucli urbà on es destinarà més de 98.000 euros, i els arranjaments anteriors on es van dur a terme prop de 70 petites millores al ferm urbà.


respostes a "Reparacions ferm Tres Cales"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 647,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007