Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Millores en el ferm dels carrers de les Tres Cales a partir del 2016

25 . Nov, 2015 a les 13:29
per drodriguez a La notícia del dia
2137 reproduccions
A principis d'anys s'iniciaran les obres de reparació del ferm d'alguns trams dels carrers de la urbanització Les Tres Cales de l'Ametlla de Mar. En concret, l'actuació es farà als carrers Cambrils, Tord, Trajacapita i Manantial, de la zona de muntanya; Quatre i Brisa, de la zona centre; i Torrent del Pi, Garbí, Hivernacle i Verge de la Cinta, de la zona mar. La millora d'aquests trams consistirà amb l'aplicació d'un doble tractament superficial amb reg asfàltic.

El projecte ascendeix a 65.512 €, que es financen en un 35% per l'Ajuntament i en un 65% amb un ajut del Pla únic d'obres i serveis de la Generalitat de Catalunya. Aquest ajut és de 42.589 €, que és el topall màxim de subvenció.

Actualment el projecte es troba en exposició pública fins al 17 de desembre, i abans de què finalitzi l'any s'adjudicarà l'obra. Per tant, les obres de millora es preveu que arrenquin a principis de l'any 2016.

D'altra banda, el consistori està cercant informació per quantificar el cost de realitzar un asfaltat amb capa de rodadora homogènia a tots els carrers de Les Tres Cales. Segons Espuny, aquesta inversió podria ser assumible entre l'Ajuntament i els veïns i veïnes de la urbanització, solucionaria les problemàtiques del ferm dels carrers i evitaria fer arranjaments provisionals.


respostes a "Millores en el ferm dels carrers de les Tres Ca..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,85 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007