Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El govern municipal posa en comú amb els veïns les actuacions a Tres Cales

18 . Feb, 2010 a les 20:00
1937 reproduccions
Dimarts 16 de febrer va tenir lloc una reunió a la sala d'actes de l'ajuntament en la que van participar el regidor de Relacions amb les Urbanitzacions i Urbanisme, Joan Pere Gómez Comes, el regidor de Promoció econòmica, Comerç i Turisme, Antoni Montagut, el regidor de Governació i Medi Ambient, Xavier Llambrich, i un grup de veïns de la urbanització de Tres Cales. El motiu de la reunió va ser posar en comú la feina feta fins ara pel govern municipal a la urbanització i explicar-los les diferents actuacions que es volen emprendre durant aquest any per tal de proveir-la i fer millores de més serveis i equipaments.

Actuacions amb continuïtat
Joan Pere Gómez Comes va explicar als veïns que l'equip de govern pensa continuar amb les intervencions a la urbanització tot i el context de crisi econòmica, el consistori ha deixat d'ingressar gairebé un 1.000.000 d'euros enguany només per les llicències d'obres, i tot i la no inclusió de l'Ametlla de Mar en la Llei de Millora de les Urbanitzacions malgrat que el municipi compta amb diferents urbanitzacions amb dèficits històrics i que, precisament Tres Cales, és la urbanització més gran de l'estat espanyol i la segona d'Europa, requisits imprescindibles per a ser inclòs en aquesta llei. Joan Pere Gómez Comes. "Per al nostre equip de govern sempre han estat prioritàries les urbanitzacions i en especial Tres Cales. Són coneixedors dels dèficits que pateix i per això ens sentim satisfets de poder consensuar tots el temes pendents que hi ha amb els veïns i poder anar-los arreglant".

Brigada específica
Així, el regidor va recordar que a Tres Cales durant l'any 2009 s'havia consolidat una brigada específica de dos persones que s'encarreguen del seu manteniment i dels treballs de jardineria i que enguany comptarà amb una persona més. També s'han senyalitzat els carrers, s'han consolidat l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i La Cala Bus, s'han fet millores a diferents zones, entre elles l'entorn del Castell de Sant Jordi, i s'ha inaugurat el parc públic, i també s'ha signat un conveni amb la central nuclear perquè el transport escolar des de la urbanització a l'escola segueixi essent gratuït després de la retirada de la subvenció que rebien per part de la Generalitat. A més, s'han destinat més efectius policials a la urbanització, policia local i mossos d'esquadra, el que ha incrementat la sensació de seguretat i ha fet baixar el núm. de delictes. Ruth Freixades, veïna de Tres Cales ens deia que "a banda de tot el que s'ha dit a la reunió, vaig veure els balanços amb les xifres sobre seguretat dels dos últims anys i com a propietària d'una casa puc dir que responen a la realitat. A altes hores de la nit, tenim seguretat. Jo ho he vist i estic tranquil·la. En cinc anys em va entrar fa temps una vegada i no s'ha tornar a repetir. Estic molt agraïda".

Actuacions 2010
Pel que fa a l'any 2010, està previst que s'instal·lin els contenidors soterrats, que és pavimentin les tres avingudes principals amb aglomerat asfàltic i que es millori i es faci el manteniment de l'asfaltat dels carrers secundaris. Tota una fita perquè són 55 quilòmetres de carrers lineals als que també s'afegiran bandes reductores als passos zebra i 78 senyalitzacions verticals per a les bicicletes. En total, les actuacions sobre els carrers suposaran una inversió d'uns 600.000 euros. A més està previst que comencin les obres del local social, al costat del parc, un espai comú molt reclamat pels veïns.


respostes a "El govern municipal posa en comú amb els veïns ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007