Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un grup de sis instagramers europeus van participar en el segon SocialTripEbre que va arrencar a l'Ametlla de Mar

17 . Mai, 2016 a les 14:50
per drodriguez a La notícia del dia
1079 reproduccions
El Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre, amb la col·laboració de les Àrees de Turisme de diferents municipis ebrencs com la de l'Ametlla de Mar, ha organitzat una segona edició del SocialTripEbre, una trobada de sis instagramers europeus que han descobert de primera mà les experiències que s'ofereixen a l'Ebre.

La trobada s'ha dut a terme al llarg d'aquest cap de setmana i va arrencar dijous al vespre a l'Ametlla de Mar. En concret, divendres al matí van poder fer un tram del sender GR-92 des de la platja de Pixavaques fins a la de Torrent del Pi, descobrint i fotografiant la costa mediterrània tan característica del nord de les Terres de l'Ebre.

L'objectiu d'aquesta trobada és promocionar, mitjançant Instagram, el nostre territori com una bona opció de destí turístic per al públic internacional. De fet, «aquests 'influencers' van publicar, als seus respectius comptes, imatges de les nostres cales i sumen més de 700.000 seguidors» que han pogut veure la riquesa de la costa calera.

Ho explica el gerent de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, Damià Llaó, que assegura que «és important rebre aquests fotògrafs perquè la publicitat ha canviat de registre i ara una gran part de captació de la gent està a les xarxes socials» i concretament Instagram que «s'ha posicionat com la xarxa més important en fotografia per a les destinacions turístiques».

Els sis instagramers invitats d'aquest any, provinents de París, Amsterdam i Londres; són fotògrafs europeus influents dins el sector del turisme i els viatges i que compten amb un nombre considerable de seguidors dins aquesta xarxa social. Les imatges es poden veure mitjançant l'etiqueta #socialtripebre.


respostes a "Un grup de sis instagramers europeus van partic..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 156,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007