Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les obres de les polèmiques rotondes de l'N-340

09 . Nov, 2015 a les 12:30
per drodriguez a La notícia del dia
1975 reproduccions
Aquest dilluns han començat les obres de la primera de les rotondes que Foment preveu construir al tram ebrenc de l'N-340. Els treballs arranquen al Perelló, al punt quilomètric 1.106, just a l'encreuament amb la carretera TV-3022, que enllaça el municipi amb Rasquera, un dels punts negres d'aquesta via.

Des de la subdelegació del govern espanyol a Tarragona s'ha apuntat que els treballs es faran de manera que incideixin el mínim possible amb el trànsit, per no complicar el col·lapse que pateix la via. La construcció de les rotondes previstes per Foment es farà esglaonadament. La següent que està prevista de fer està ubicada al límit dels termes municipals del Perelló i l'Ametlla de Mar.

Tot i celebrar la millora dels accessos des de la carretera nacional cap als municipis, l'alcalde del Perelló, Ferran Cid, ha criticat la fórmula escollida unilateralment per Foment d'instal·lar onze rotondes consecutives que pot acabar obligant els vehicles pesats a desviar-se per l'autopista, i ha lamentat que aquesta mesura no hagi estat consensuada amb els alcaldes i municipis afectats.

Els detalls sobre el projecte i altres solucions que estan pendents de concretar, com les bonificacions per desviar el trànsit intern a l'AP-7, estaran sobre la taula en la reunió dels alcaldes de l'N-340 i la Generalitat amb el ministeri de Foment que, finalment, està prevista el pròxim dimecres al migdia.


respostes a "Comencen les obres de les polèmiques rotondes d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,16 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007