Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Xaranga Suquet Calero protagonitza el Correbars

14 . Ago, 2013 a les 13:06
6366 reproduccions
Recorreran carrers i bars de la població repartint la gresca musical amb consumicions a preus populars.

La Xaranga Suquet Calero ha organitzat per aquest dissabte dia 17 d'agost el Correbars, una cercavila musical que recorrerà els carrers de l'Ametlla de Mar i alguns dels bars que es trobaran en el recorregut.

Per aquest motiu, la Xaranga Suquet Calero a posat a la venda al preu de tres euros uns gots commemoratius de la festa, amb els que aquells que desitgin inscriure's i participar-hi, podran adquirir el tiquet de degustacions al preu d'un euro cadascuna, ja sigui de cerveses o de refrescos .
Josep Blanch, component de la Xaranga Suquet Calero explica que, "fora del poble a molts llocs es porten aquest tipus de festes. A naltros quan ens lloguen de fora de la població, en moltes ocasions, és per a fer correbars. A d'altres pobles la gent participa molt i es una gran festa. Vam dir de fer-ho aquí i si surt be, perquè no fer-ho dos vegades a l'any, una a l'estiu i una altra per La Candelera".

El Correbars es començarà a les 18'30 de la tarda i s'allargarà durant unes tres hores. Aquells que s'hagin inscrit i hagin adquirit el got i el tiquet de sis consumicions, podran segellar els tiquets a cadascun dels bars on consumeixin i al final de la festa, seran obsequiats amb un entrepà.


respostes a "La Xaranga Suquet Calero protagonitza el Correb..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007