Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'equip "LOS 40 SE ACERCAN" es proclama guanyador del 17è Torneig de Volei Platja 4x4 de l'Ametlla de Mar

14 . Ago, 2013 a les 09:59
6284 reproduccions
El passat dissabte 10 d'agost, la platja de Sant Jordi d'Alfama de L'Ametlla de Mar acollí la 17ª edició del Torneig de Volei Platja 4x4 organitzat per l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar amb el patrocini d'Instal·lacions Partdecala i l'Assessoria Josep Tomàs Margalef.

Un total de 16 equips prengueren part en la competició que s'organitzà en 4 grups de 4 equips que disputaren respectives lliguetes dictaminant, segons la seva classificació, els emparellaments de vuitens de final, on es procedí a eliminatòries directes. Tret de 2 equips formats íntegrament per jugadors de L'Ametlla de Mar, els Boys Damm Groc i Verd, la resta procedien de localitats d'arreu de les Terres de l'Ebre i la província de Tarragona, i combinats entre joves de la localitat i visitants que es troben gaudint de les seves vacances al poble de La Cala.

Les eliminatòries de vuitens de final, definiren els vuit millors equips de la jornada deparant els següents emparellaments de quarts, semi-finals, tercer i quart lloc i final:
FASE    EQUIP    EQUIP    RESULTAT
QUARTS 1    LOS 40 SE ACERCAN    4 EN RATLLA    21    13
QUARTS 2    VOLEI DE L'EBRE    JOVES PROMESES    22    24
QUARTS 3    TORRENT DEL PI    BLAU    21    18
QUARTS 4    PINEDA PLATJA    FAVÀ TEAM    21    17

FASE    EQUIP    EQUIP    RESULTAT
SEMIFINALS 1    LOS 40 SE ACERCAN    TORRENT DEL PI    21    16
SEMIFINALS 2    JOVES PROMESES    PINEDA PLATJA    21    7

FASE    EQUIP    EQUIP    RESULTAT
3r i 4t LLOC    TORRENT DEL PI    PINEDA PLATJA            21    8
FINAL    JOVES PROMESES    LOS 40 SE ACERCAN    11    15    10    15

D'aquesta manera la classificació quedà encapçalada per l'equip de "LOS 40 SE ACERCAN"; "JOVES PROMESES" en segon lloc; "TORRENT DEL PI" en 3ª posició; i "PINEDA PLATJA" en 4rt lloc. El Regidor d'Esports de l'Ajuntament de L'Ametlla de Mar lliurà els corresponents trofeus als equips guanyadors destacant "la rellevància d'aquest esport durant l'estiu alhora de promoure les relacions entre els joves de La Cala amb els visitants a la població que, en ocasions, deriven en nexes importants de noves amistats". Per altra banda, va voler agrair públicament "la inestimable col·laboració de les empreses i comerços locals amb el patrocini d'aquesta i d'altres iniciatives esportives municipals, sense els quals seria molt difícil portar-les a terme.


respostes a "L'equip "LOS 40 SE ACERCAN" es proclama guanyad..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007