Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

'Joc de cartes' viatja fins a l'Ametlla de Mar

23 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
11620 reproduccions
Aquest dijous, l'Ametlla de Mar serà un dels municipis protagonistes del concurs culinari de TV3, ‘Joc de Cartes'. I és que La Subhasta Espai Gastronòmic serà un dels quatre restaurants de les Terres de l'Ebre que competiran per decidir quin és el que millor elabora un arròs del Delta. La resta seran Mas de Prades de Deltebre, Ida ‘Can Machino' dels Muntells, i Albert Guzmán de la Ràpita.

Lurdes Núñez, propietària de La Subhasta, explica que «Des del primer moment vam veure que seria una bona oportunitat de publicitat pel nostre restaurant i pel nostre poble. Ens van fer entrevistes i vam haver d'enviar vídeos per ensenyar-los com era el nostre restaurant i a partir d'aquí ja ens van seleccionar. Van ser tres dies de rodatge intensos i una experiència molt bona que ens ha donat la possibilitat de conèixer gent de la nostra zona que viu per la gastronomia de les Terres de l'Ebre». 

A ‘Joc de Cartes' s'hi mesclen elements de talent i reality show. De fet, els propietaris dels restaurants es puntuen entre ells i el xef Marc Ribas determina el veredicte final. No només es té en compte la proposta gastronòmica sinó que es valora l'espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant.

La clau és la rivalitat i la manera de relacionar-se dels concursants. Quin serà el millor restaurant fent arrossos del Delta? Ho sabrem aquest dijous a partir de les 22.35 h.


respostes a "'Joc de cartes' viatja fins a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 503,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 191
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007