Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar es mulla per l'ELA

19 . Set, 2014 a les 11:35 | 00:03:38
per gfigueres a Ajuntament
2299 reproduccions
L'Ametlla de Mar es mulla per l'ELA
En total es van recollir  571,17 euros. Ara  l'Ametlla de Mar ha nominat  al Perelló, Tivissa, l'Hospitalet de l'Infant i també al municipi de Vilagrassa amb el qual esta agermanada.

L'Ametlla de Mar va acceptar el repte de la campanya Mulla't per l'ELA (l'Esclerosi Lateral Amiotròfica) després que Badia del Vallès la nominés. Així, el passat dissabte, 13 de setembre, caleros i caleres es van remullar amb aigua freda al port per solidaritzar-se amb la campanya alhora que van fer un donatiu. En total es van recollir  571,17 euros.
L'Ametlla de Mar ha nominat  al Perelló, Tivissa, l'Hospitalet de l'Infant i també al municipi de Vilagrassa amb el qual està agermanada.
Molts famosos s'han sumat a aquesta proposta del Mulla't per l'ELA. Així, aquest estiu s'ha vist remullar amb aigua i glaçons a cares tant conegudes com Messi o la Shakira.
L'esclerosi lateral amiotròfica (ELA), de vegades anomenada malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurològica progressiva, invariablement fatal, que ataca les cèl·lules nervioses (neurones) encarregades de controlar els músculs voluntaris. Aquesta malaltia pertany a un grup de dolències anomenat malalties de les neurones motores, que són caracteritzades per la degeneració gradual i mort d'aquest tipus de neurones.


respostes a "L'Ametlla de Mar es mulla per l'ELA"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 640,64 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007