Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Es presenta el futbol formatiu de l'Ametlla de Mar

09 . Nov, 2011 a les 08:00 | 00:06:26
per gfigueres a La notícia del dia
3005 reproduccions
El passat dissabte dia 5 de novembre va tenir lloc a la nova zona esportiva la presentació de tots els equips del futbol base de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ametlla de Mar, així com del Juvenil i el primer equip de la S.C.E.R de L'Ametlla de Mar, en total d'12 equips de futbol que es van presentar en societat davant dels pares i l'afició calera, just abans de presenciar el partit de futbol del primer equip que va guanyar La Cala davant del Camarles i que l'ha situat líder de la 3ª Catalana.
Així es van poder veure desfilar 210 nens i nenes que s'han de sumar als com`ponents del Juvenil i del primer equip, aquest any format exclusivament per efectius locals i fets al futbol base de La Cala.
Aquest any, a més del juvenil, l'Ametlla te representació a la primera divisió cadet, a la segona divisió infantil, segona i tercera divisió aleví, a més dels nivells A i B de categoria Benjamí i pre benjamí de futbol no federat organitzat pel Consell Esportiu del Baix Ebre. S'hi va sumar un equip pre benjamí d'iniciació amb quatre anys i el pre benjamí de cinc anys que no entra en competició.

Al final de la presentació i entre aplaudiment de pares, amics i familiars, foto de família de tot el futbol calero que completa de les 11 categories, que complementen l'escala sènior i formativa del futbol de l'Ametlla de Mar.


respostes a "Es presenta el futbol formatiu de l'Ametlla de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 686,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 200
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007