Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aficionats al futbol calero es reuneixen un any més al camp d'esports de "La Cala" per gaudir de la presentació de la secció

09 . Nov, 2010 a les 19:51
per admin a Esports
1676 reproduccions
Aquesta temporada "La Cala" compta amb tres equips prebenjamins: Xipirons (5 anys), Llucets (6 anys) i Seitonillos (7 anys); a més té tres benjamins: Rapets (8 anys) i Dorades i Llobarrets (9 anys). Pel que fa al futbol federat compta amb un equip a cada categoria: Alevins, Infantils, Cadets, i els dos de la Secció Esportiva de la SCER, Juvenil i 1r Equip.

El passat dissabte 30 d'Octubre i a les 15:30h. de la tarda, el Camp d'Esports de "La Cala" acollia la Presentació de la Secció de Futbol de L'Ametlla de Mar, un acte que va comptar amb una notable assistència d'aficionats.

Tal i com porta fent-se aquestes últimes temporades, l'acte coincidia amb un partit del primer equip, de manera que s'aprofitava l'ocasió per donar a conèixer les novetats tan dels equips base de l'Àrea Municipal d'Esports com de l'amateur de la Secció Esportiva de la SCER de L'Ametlla de Mar, un fet que demostra la bona relació que hi ha entre les dues entitats vinculades al futbol a la nostra població.

Sota la direcció del coordinador de la secció, Jose Mª Llaó, tots els jugadors i tècnics, categoria per categoria, anaren desfilant sobre el terreny de joc on habitualment juguen els seus partits com a locals. D'aquesta manera pares i aficionats, que assistiren en massa a la cita, pogueren comprovar el bon estat de salut que respira aquest esport al nostre poble, amb un total de 11 equips: 3 de categoria prebenjamí, 3 de categoria benjamí, 1 aleví, 1 infantil, 1 cadet, 1 juvenil i 1 amateur, gran protagonista, posteriorment de la tarda, ja que va fer gaudir a tots els que es quedaren a veure el partit posterior corresponen a la 2ª Territorial i que els enfrontava al CF Corbera d'Ebre, pel gran espectacle de joc i futbol desplegat, que es culminaria amb una victòria contundent per 5 a 0.

Abans, però, es portaria a terme el ja habitual reportatge fotogràfic, primer equip per equip i posteriorment tots junts, en una imatge que per si sola deixava patent de la bona salut que actualment respira el futbol al nostre poble.

Aquest aspecte, precisament, ressaltava el en el seu tradicional parlament a tots els assistents, el Regidor d'Esports, Joan Pere Gómez que afegia "la satisfacció i l'orgull que ha de representar formar part del futbol local, així com gaudir d'ell donat que actualment estem parlant d'una de les seccions més importants a les Terres de l'Ebre".

De totes formes, el mateix regidor comentava que no només els resultats són importants ja que "hem de recordar que estem intervenin en un període de formació dels nens i, per tant, l'aprenentatge i realització d'una pràctica física s'ha de portar a terme des de l'educació en valors i el respecte, circumstància en la que els monitors en tenen un paper fonamental i que cal destacar".

Per últim, el President de la Secció Esportiva de la SCER de L'Ametlla de Mar, Sergi Consarnau, coincidia en mostrar-se "content de gaudir un any més d'aquesta jornada que ens permet reunir a jugadors, pares i aficionats al futbol calero. Tot i ser conscients de les dificultats que a vegades implica el seu desenvolupament, actualment hem d'estar tranquils i satisfets per la salut del nostre futbol, tal i com mostren els últims resultats i premis rebuts al respecte".


respostes a "Aficionats al futbol calero es reuneixen un any..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 726,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007