Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El govern espanyol projecta 11 rotondes i limitar a 80 km/h el tram ebrenc de l'N-340

20 . Oct, 2015 a les 14:15
per drodriguez a La notícia del dia
2574 reproduccions
Foment projecta 11 rotondes i limitar la velocitat màxima a 80 km/h al tram ebrenc de l'N-340, per convertir-la en una via interurbana. Així ho ha explicat aquest dimarts el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Jordi Sierra, en la reunió amb els alcaldes dels municipis afectats per l'N-340.

A l'espera de les negociacions entre Foment i la Generalitat per acordar el desviament bonificat dels camions per l'AP-7, l'executiu espanyol planteja rotondes i una reducció de la velocitat màxima per pacificar el trànsit i convertir l'N-340 en una via interurbana. La mesura pretén eliminar girs a l'esquerra i que les maniobres s'hagin de fer a les glorietes, dificultar els avançaments i reduir el trànsit de vehicles pesants per aquesta via. El conjunt del projecte, amb un cost d'uns 10 milions d'euros, tindrà tres fases i s'enllestirà a finals del 2016 o principis del 2017.

Els alcaldes, però, es mantenen preocupats per l'alta sinistralitat de la via i segueixen reclamant a Foment l'alliberament de l'AP-7. Remarquen que el projecte que planteja el Ministeri és paral·lel a les seves reclamacions i no soluciona la problemàtica de l'N-340. Els alcaldes demanaran en els pròxims dies una reunió amb el ministeri, si no s'obté una resposta immediata de les negociacions entre el Foment i la Generalitat, perquè consideren que cal pressionar el ministeri per tenir solucions immediates.

Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar: "Això no ens treu la problemàtica que tenim a l'N-340. Necessitem solucions immediates. Si en els pròxims dies no obtenim una resposta, els alcaldes farem les gestions necessàries perquè es dugui a terme aquesta reunió".

Mentrestant, cada municipi valorarà la mesura plantejada pel govern espanyol.

D'altra banda, i respecte a la mesura de l'abalisament de 13 quilòmetres de l'N-340 amb cons els divendres i els dilluns, el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha reconegut que els tècnics del Servei Català de Trànsit creuen que la mesura dóna seguretat i que no es produeixen accidents. Pallarès afegeix que no tenen cap argumentació tècnica per eliminar-los i que només es podrà fer quan es derivin el pas dels camions per l'AP-7.


respostes a "El govern espanyol projecta 11 rotondes i limit..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 734,22 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007