Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

250 futbolistes participaran en la presentació del futbol calero

18 . Nov, 2016 a les 11:40
per drodriguez a La notícia del dia
1025 reproduccions
El camp de futbol de La Cala acollirà dissabte, a partir de les 15.30 h, la presentació del futbol base de l'Ametlla de Mar. Els xiquets i xiquetes que formen part dels diferents equips de l'Àrea Municipal d'Esports (AME) es presentaran davant de l'afició i dels seus familiars. En total, són nou equips repartits en totes les categories, des dels patufets fins al cadet. Aquest any, els equips de futbol base estrenaran nous equipaments gràcies al patrocini d'Expert Serafí i de l'Hotel Ametlla Mar.

La coordinadora de l'AME, Sílvia Argentó, explica que «els petits veuen tot el camí que poden fer en un futur i els més grans, els que com ells, encara han de fer aquest camí. A més sempre ho fem coincidir amb un partit del primer equip perquè vegin que tenim futbol més enllà del futbol base i que cal fer-li costat». La presentació es veurà completada amb la presència també a la presentació dels equips de futbol i futbol sala de la SCER i de l'Agrupació de Veterans.


respostes a "250 futbolistes participaran en la presentació ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 644,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 222
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007