Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Xerrada d'ERC

03 . Nov, 2010 a les 13:02 | 00:01:53
per otomas a La notícia del dia
2445 reproduccions
Dijous 28 d'octubre Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de l'Ametlla de Mar va organitzar una xerrada a la sala de la Societat en la que van intervenir Lluís Salvadó, delegat del govern a les Terres de l'Ebre, i Jordi Gaseni, portaveu republicà a l'ajuntament per tal de donar a conèixer l'acció de govern d'aquests últims quatre anys al territori i també les accions fetes a La Cala mentre va ser present al govern municipal aquest partit. La xerrada, que portava per títol Construïm les Terres de l'Ebre, va ser presentada per la regidora Montse Gaseni. Durant l'acte també es va passar un anunci promocional del partit i un vídeo amb imatges de l'acció d'Esquerra a La Cala. Lluís Salvadó va explicar l'objectiu d'aquesta xerrada. "Durant aquests mesos el que hem fet des d'ERC és voltar pels municipis de les Terres de l'Ebre fem un exercici que entenem és necessari i positiu per la regeneració de la democràcia. Hem anat pels pobles i municipis explicant tot allò que hem fet al nostre territori. Normalment els polítics quan arriben eleccions anem als pobles a dir que és el que farem i prometem coses i el que intentem fer des d'ERC és el contrari o fer la torna. En aquest cas, l'Ametlla és l'últim acte que fem d'aquestes característiques i a partir d'ara entrarem en campanya electoral per explicat tot allò que hem fet durant set anys a les Terres de l'Ebre en l'àmbit de carreteres o a d'atenció a les persones".

Triplicar les inversions
Salvadó afegia que en set anys s'han triplicat les inversions que es duien a terme en govern anteriors i que s'ha intentat canviar la percepció que es tenia de les Terres de l'Ebre, abans Catalunya semblava acabar al Coll de Balaguer i l'Ebre era una espècie de deixalleria, i ara s'ha dit no a l'abocador, no al cementiri, no a endur-se l'aigua i no a l'intercanvi de connexió de xarxes. També s'ha reconegut la cultura ebrenca fent oficials festes com els bous o la jota. Jordi Gaseni també ens parla sobre aquest acte. "És una campanya que fem per tot el territori. Expliquem tota la feina que s'ha fet, s'ha fet una gran feina i a partir d'aquí ho expliquem. Hem fet una sèrie de reportatges on els actes els dividim en una part local, en la que intervinc jo com a portaveu d'ERC a La Cala i després intervé Lluís Salvadó durant l'explicació de tot el contingut de la gran obra que s'ha fet en aquests set anys de governs d'esquerres en quantitat i en qualitat". La xerrada va comptar amb una nombrosa assistència de militants i simpatitzants del partit.
respostes a "Xerrada d'ERC"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 766,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 116
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007