Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala es suma de nou al Gran Recapte d'Aliments

24 . Nov, 2015 a les 12:43
per drodriguez a La notícia del dia
1864 reproduccions
Sota el lema "Tu el fas gran", l'Ametlla de Mar es suma de nou al Gran Recapte d'Aliments amb l'objectiu de mantenir la xifra de l'any passat, on es van recollir més de 3.000 quilos d'aliments. Desenes de voluntaris es repartiran, aquest divendres i dissabte, pels supermercats per recollir els productes que els clients donaran per ser distribuïts entre les famílies més necessitades.

Amb tot, el primer repte és aconseguir els voluntaris que fan falta per gestionar la recollida de productes. En l'organització del Gran Recapte a l'Ametlla de Mar hi participa Càritas i el Banc d'Aliments a les Terres de l'Ebre. La presidenta de Càritas de la localitat, Dolors Cervera, explica que es pot ser solidari donant aliments o sent voluntari del Gran Recapte.

Els aliments més demandats per les ONG són pots de llegum cuit, llaunes de peix, oli, tomàquet fregit, llet, cacau en pols, sucre, galetes, arròs i pasta; així com productes higiènics. Des de Càritas detallen que interessa més la quantitat que no pas la marca del producte. Asseguren que es necessiten més aliments que mai perquè hi ha moltes famílies que encara ho passen malament.

La regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, Mayte Puell, ha fet una crida a la participació en aquesta acció solidària, tant de voluntaris com en la donació d'aliments.

Els voluntaris que vulguin participar en el Gran Recapte d'Aliments poden adreçar-se a Càritas de l'Ametlla de Mar per apuntar-s'hi.


respostes a "La Cala es suma de nou al Gran Recapte d'Alimen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 753,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 191
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007