Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar desperta nevada

08 . Gen, 2010 a les 16:40 | 00:02:31
2527 reproduccions
Afortunadament, els serveis municipals de policia, sanitaris i brigada no han hagut d'atendre cap incidència.


A primera hora del matí es preveia la possibilitat de tallar el tram de l'AP-7 entre l'Ametlla i l'Hospitalet, però, finalment no ha estat necessari.


El regidor de Governació, Xavier Llambrich Bono ha explicat que "finalment no ha estat necessari posar en marxa el dispositiu de suport ja que no s'ha tallat l'autopista". A més, Llambrich ha afegit que "no s'ha registrat cap incident greu. Els bombers han hagut de sortir, només, perquè s'ha cremat una fumera a la Part de Cala, però no ha estat res greu".


La neu, que manté activat el pla Neucat en fase d'emergència, continua caient i s'ha generalitzat a gran part del país. Durant la matinada ha estat nevant en cotes de 400 metres, però amb el pas de les hores una entrada d'aire fred pot fer que aquesta cota vagi baixant, segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya. Les carreteres són el punt més problemàtic. Protecció Civil demana als conductors que extremin la prudència, sobretot a causa del gel.


Les Terres de l'Ebre és la zona de Catalunya on hi ha més carreteres tallades.


A la Terra Alta, la Ribera d'Ebre i algunes poblacions del Baix Ebre s'ha suspès el transport escolar.


I es que la neu ha sorprès molts municipis de les Terres de l'Ebre aquest matí. Fins i tot, zones de la costa. I per tant, han començat a sorgir greus problemes per circular per les carreteres. Lluís Salvadó, Delegat del Govern a les Terres de l'Ebre en declaracions als Matins de Catalunya Ràdio ha explicat la manca de recursos al Territori en aquestes circumstàncies. Amb les poques màquines llevaneus de les quals es disposa s'està treballant amb intensitat a les carreteres de les Terres de l'Ebre però ,no és suficient, i per aquest motius moltes vies sobretot de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre s'han hagut de tallar.
A la demarcació de Tarragona el Priorat ,també, està fortament afectat pel temporal de neu.


respostes a "L'Ametlla de Mar desperta nevada"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 903,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007