Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una vuitantena d'inscrits a la V de l'11-S des de l'Ametlla de Mar

14 . Ago, 2014 a les 13:55
2822 reproduccions
Des de la coordinació local de l'Assemblea es demana el compromís i participació dels caleros i caleres per poder completar el tram 2 d'aquesta V a la ciutat comtal.

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha preparat per aquest 11- S a Barcelona una V amb els colors de la senyera que simbolitza la Victòria sota el lema Ara és l'hora. Aquest traçat transcorrerà per l'avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts catalanes de Barcelona formant una gran V a les 17.14h, amb 68 trams. A l'Ametlla de Mar, de moment, hi ha una vuitantena d'inscrits però des de la coordinació local de l'Assemblea es demana el compromís i participació dels caleros i caleres per poder completar el tram 2 d'aquesta V. De fet, les Terres de l'Ebre tenen atorgades el tram 1, que ja està complet, i el tram 2, ambdós situats a les Corts.

Des de l'Ametlla de Mar, l'Assamblea ha preparat dos autobusos per desplaçar-se a la ciutat comtal i encara hi ha places. Els tiquets per participar es poden adquirir a Expert Serafí i a Casa Ramonet. Pel que fa a la samarreta oficial d'aquesta nova fita reivindicativa, Vicenç Margalef, coordinador local de l'Assamblea, ha subratllat que "primer cal saber el nombre concret de participants des de la població per poder saber si la samarreta ha de ser groga o vermella".

Margalef remarca que cal planificar bé l'acció per la complexitat de la seva naturalesa: "cal organitzar-ho bé perquè aquesta V és més difícil que la Via Catalana de l'any passat. Els que decideixin anar per lliure que s'informin bé per tal de facilitar la tasca de l'organització al màxim".
D'altra banda, Margalef també ha informat que el dia abans a la Diada, el 10 de setembre, a l'Ametlla de Mar es realitzarà una plantada de l'Estelada, a dos quarts de vuit del vespre, a l'Oficina d'Informació i Turisme, a l'entrada del municipi  i per aquest motiu ha fet una crida a la participació.


respostes a "Una vuitantena d'inscrits a la V de l'11-S des..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 59
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007