Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament fa front als impagaments de la gestió dels residus i les factures elèctriques

08 . Set, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1441 reproduccions
Bones notícies pel que fa als impagaments històrics que l'Ajuntament tenia en alguns dels seus proveïdors. Aquest estiu, s'han tancat dos dels fronts reclamats: el deute per la gestió de residus al REBÉ –actualment COPATE– i les factures pendents amb la companyia Eléctrica del Ebro. A part de complir amb les obligacions econòmiques, la mesura també redueix el deute del consistori.

El deute amb l'antic Consorci per a la gestió dels residus municipals del Baix Ebre pujava prop dels 600.000 euros. Després d'uns primers pagaments, ara s'ha fet front a més de 167.000 euros, per estar pràcticament al corrent dels rebuts pendents. «Cada mes estem pagant el que ens cobren per la retirada d'escombraries. No hi ha res acumulat», explica el regidor d'Hisenda, Antonio Espuny.

D'altra banda, també s'han pagat les factures a la companyia elèctrica, que ara pertany a Endesa. La darrera remesa ha pujat a prop de 83.000 euros. «Actualment ja no se li deu res. Els últims pagaments ens han permès normalitzar el deute», subratlla Espuny, qui també afegeix que mensualment s'està pagant a FCC, qui té la concessió del servei d'enllumenat públic.

Per tot plegat, el regidor d'Hisenda es congratula que, després de dos anys al capdavant del govern municipal, hagin pogut liquidar dos impagaments importants a proveïdors. «Per nosaltres, és important liquidar-lo perquè aquests diners es podran destinar en altres inversions i iniciatives», que pretenen pressupostar en els comptes de 2018 i 2019.respostes a "L'Ajuntament fa front als impagaments de la ges..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 33
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007