Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament ha d'abonar prop de 500.000 euros a l'Agència Tributària per no ingressar des del 2013 la retenció del lloguer de la Residència d'Avis

15 . Nov, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
786 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha d'abonar a l'Agència Tributària prop de 500.000 euros en concepte de la retenció del lloguer de la Residència d'Avis, entre els anys 2013 i 2015. Aquesta suma és perquè no es va ingressar aquest concepte quan es van rebre les corresponents factures mensuals de l'empresa constructora, que haurien d'haver-se abonat independentment de les quotes hipotecàries.

Fruit de les auditories que s'estan realitzant a La Cala Gestió es va detectar aquesta irregularitat, donat que no s'aplicava el criteri de pagament correctament. Per aquest motiu, el consistori ha de pagar 490.000 euros més interessos i recàrrecs. «Hisenda no perdona, hem de fer-hi front i refer-nos» assenyala Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar.

El batlle ha lamentat que els recursos que ingressa el municipi s'hagin de destinar a pagaments pendents. «Les sentències que ens han caigut, traslladades a l'àmbit econòmic, signifiquen 3 milions d'euros més. Si no s'haguessin de pagar, podríem aprofitar aquests recursos i no haver-los d'utilitzar per a pagar coses que, o bé no se sabien o que no es tenien en compte» explica.

De moment la hisenda municipal ja ha abonat prop de 300.000 euros corresponents a les anualitats del 2013 i el 2014, i ara espera una resposta de l'Agència Tributària per poder fraccionar el pagament de la retenció del lloguer de la residència del 2015. «La realitat és que als caleros i caleres ens costarà més de 490.000 euros» explica el regidor d'Hisenda, Antonio Espuny, que està esperant la comunicació dels interessos per demora.

«Sort que hem pogut pagar, amanint els diners del 2013 i 2014 ràpidament, que suposen més de 300.000 euros, i pel 2015 hem fet una sol·licitud a Hisenda perquè ens permeti un fraccionament del pagament» que esperen que sigui efectiva, donat que «tan aviat com ens hem assabentat, hem pagat les anualitats del 2013 i del 2014» subratlla Espuny.


respostes a "L'Ajuntament ha d'abonar prop de 500.000 euros ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 729,23 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 144
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007