Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

26 . Oct, 2010 a les 13:52
1885 reproduccions
En l'informatiu del 26 d'octubre parlem dels nous opuscles que està preparant la regidoria de Turisme i que inclouran la tonyina roja com un dels productes estrella de la gastronomia de La Cala. En referència a la tonyina recordem que Grup Balfegó celebra demà les III Jornades de la Tonyina de la Mediterrània, amb el títol Investigació per a la sostenibilitat. A la informació comarcal i de la demarcació, la bandera de la URV oneja a mitja asta en senyal de dol per la jove morta a trets en una entitat bancària de Cambrils. El PSC pacta amb el PSOE incloure als pressupostos 6 milions d'euros per a projectes a Catalunya dels quals 1.100.000 aniran a parar a la rehabilitació del Mercat Central. Als esports, les categories juvenil i cadet del futbol federat ja encapçalen la seves classificacions. Els alevins també es posicionen en segona posició.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 682,32 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007