Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La TAP s'omple amb més de 9.000 persones amb l'acte unitari per donar el tret de sortida a la campanya de l'1-O

15 . Set, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1172 reproduccions
L'acte unitari dels partits independentistes va arrencar minuts després de les 8 del vespre d'aquest dijous al Tarraco Arena (TAP). L'acte va reunir més de 9.000 persones al recinte amb crits d'"independència", "votarem", "no tenim por" i "Ballesteros dimissió" -per l'alcalde de Tarragona-. 

L'acte va començar amb la presentació dels actes Txe Arana i Oriol Grau. Després d'una actuació musical, van engegar el reguitzell d'intervencions polítiques, amb parlaments d'ERC, PDeCAT, CUP, Mes i Demòcrates. Els primers d'intervenir van ser Marta Rovira, secretària general d'ERC; la coordinadora genera del PDeCAT, Marta Pascal; el portaveu del secretariat de la CUP, Quim Arrufat; i els líders de Demòcrates i MES, Antoni Castellà i Magda Casamitjana. 

Després van prendre el torn de paraula els presidents de les entitats sobiranistes; Jordi Sànchez (ANC), Jordi Cuixart (Òmnium Cultural) i Neus Lloveras (AMI), contra la qual aquest dijous la Fiscalia ha presentat una querella per col·laboració amb l'1-O. Finalment van tancar l'acte el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras.

La secretària general d'Esquerra, Marta Rovira, va basar el seu discurs en explicar que l'1-O s'haurà de triar entre «quedar-nos igual o prosperar». Al seu torn, la coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, va començar el seu parlament dirigint-se al president espanyol. 

Per altra banda i en el marc de la campanya pel referèndum de l'1-O, La Cala per la Independència ha convocat aquest dissabte, a les 18 h a la Plaça Nova, l'acte  "Sí, el futur de Catalunya l'hem de decidir els catalans", amb Assumpció Castellví, Secretari Nacional de l'ANC, Jordi Romeva, Sectorial de Juvilats de l'ANC i David Fernàndez, Cercle Català de Negocis.  respostes a "La TAP s'omple amb més de 9.000 persones amb l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 745,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007