Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala per la Independència comença la campanya pel 'Sí' en el referèndum

09 . Mai, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1900 reproduccions
La Cala per la Independència ha començat a caminar amb la mirada posada al setembre amb la campanya pel 'Sí' en ell Referèndum. Una bafarada amb un sí, una gràfica colorista i alegre i el lema 'El canvi ets tu' conformen una campanya per fer que tothom se sumi a la construcció d'un nou país.

Aquest passat diumenge, l'assemblea territorial de l'ANC va organitzar una xerrada sobre les pensions al Casal d'Avis, a càrrec de Jordi Romeva. Un tema que preocupa la majoria de jubilats i treballadors del país. Segons Romeva, els pensionistes han d'estar molt tranquils perquè es garantirà «que cap jubilat es quedi ni un sol dia sense pensió».

El pròxim divendres, a les 20.30 h i a la Sala SCER, tindrà lloc l'acte principal de la campanya que convida a diferents diputats del Parlament a parlar sobre la independència i el perquè del sí en el referèndum. Aquests seran Jordi Turull del PDeCAT, Albert Botran de la CUP, Assumpció Lailla de Demòcrates, Ferran Civit d'ERC i Magda Casamitjana de MES.

Es tracta d'un acte obert a tothom que dóna l'oportunitat de preguntar allò que més inquieta del procés als polítics. «És una taula on s'explicaran diferents idees del procés i per què hem de votar que sí. Serà una trobada en directe amb diputades i diputats que hi treballen», ha comentat el secretari de l'ANC local i moderador de l'acte, Enric Franch.


respostes a "La Cala per la Independència comença la campany..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007