Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Gran Recapte a l'Ametlla de Mar supera les previsions i recapta 4.691 quilos d'aliments, un 10% més que l'any passat

30 . Nov, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
2122 reproduccions
4.691 quilos d'aliments es van recollir el passat divendres 25 i dissabte 26 de novembre en l'edició d'enguany del Gran Recapte, una xifra que incrementa respecte a l'any passat en un 10%, on es van recollir 4.230 quilos. Els productes alimentaris recollits aniran a parar directament a les famílies necessitades de l'Ametlla de Mar.

60 voluntaris participants van treballar intensament per cobrir els torns en els quatre supermercats de la població on s'hi recollien aliments. La coordinadora local del Gran Recapte, Dolors Cervera, ha explicat que «les dues jornades van ser un èxit». «La gent és solidària i quan fas una crida responen molt bé, i enguany no han fallat tampoc» comenta amb satisfacció.

En l'edició d'aquest 2017, des del Banc dels Aliments van fer una crida per oli, llet, conserves i aliments infantils, productes que s'han recollit en gran quantitat. «Hem recollit 1.500 litres de llet, que era el primer que demanàvem perquè és un producte fonamental» destaca Cervera, i diu que també s'han donat «arròs, pasta i llegums».

En el conjunt de les Terres de l'Ebre, la xifra total puja fins als 80.891 quilos d'aliments, recollint per més de 1.200 voluntaris. Des de la delegació a l'Ebre estan molt satisfets amb aquesta quantitat, que iguala els resultats de l'any passat i que servirà per pal·liar la pobresa alimentària durant uns quants mesos.


respostes a "El Gran Recapte a l'Ametlla de Mar supera les p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 728,35 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 36
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007