Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Plàncton Diving ha organitzat una neteja submarina a la platja de Sant Jordi

04 . Oct, 2016 a les 13:30
per gfigueres a La notícia del dia
1570 reproduccions
Després d'un estiu amb molta afluència de públic a les platges i zones costaneres caleres, les que reben més banyistes es troben amb un fons marí amb deixalles i residus. Per exemple, la platja de Sant Jordi es troba en aquestes condicions, intensificat per la presència de restes de fils, ploms i esquers de pesca recreativa al cap. Tot i que abans de la temporada de bany, ja es va fer una neteja, des de l'empresa de submarinisme calera Plàncton Diving han decidit fer-ne una altra ara per deixar l'entorn en les millors condicions possibles.

Aquesta activitat gratuïta està orientada a submarinistes que tinguin, com a mínim, la llicència Open Water Diver i l'assegurança en vigor. La cita és diumenge, a les ‪11.00 h‬ del matí, i s'iniciarà des de la platja de Sant Jordi tot resseguint el cap. Des de l'empresa es facilitarà l'ampolla, per aquells que no en disposin, al preu simbòlic de 5,50 €.

«La nostra idea és posar fi a la temporada de busseig deixant en el millor estat possible el fons de la zona de Sant Jordi perquè, durant l'estiu, hem detectat que hi ha tota una sèrie de deixalles que s'han anat acumulant en algunes zones concretes. Ara arriba l'època dels temporals i del vent, la mar estarà més moguda, i per tant hi haurà més mobilitat d'aquesta brossa. Almenys intentarem posar el nostre gra de sorra. La idea és que sigui una activitat per a tothom que vulgui, amb un mínim de titulació, tot i que també la gent que fa snorkel o vol fer neteja per la vora de la mar, també seran benvinguts, ja que hi ha feina per a tothom» explica Eli Bonfill, copropietària de l'empresa Plàncton Diving.

Un cop finalitzi la neteja submarina, Plàncton ha organitzat un dinar popular al preu de 23 €, on s'inclou paella, beguda i les postres, així com el lloguer de l'ampolla. Volen que sigui un retrobament de submarinistes i on es pugui fer un balanç de la temporada de busseig. Per assistir-hi cal apuntar-s'hi al correu electrònic info@planctondiving.cat abans de ‪dijous, 6 d'octubre‬.


respostes a "Plàncton Diving ha organitzat una neteja submar..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,11 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007