Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala tornarà a intentar batre el Rècord Guinness de més gent fent snorkel alhora el 30 de juliol

06 . Jul, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1441 reproduccions
L'Ametlla de Mar vol tornar a intentar aconseguir un Rècord Guinness reunint el nombre més gran de persones fent snorkel, és a dir, fent immersió lleugera amb ulleres i tub, alhora i a la mateixa platja. L'acte tindrà lloc el pròxim diumenge 30 de juliol, a les 17 h de la tarda, a la platja de Sant Jordi.

L'objectiu és aconseguir més de 250 persones juntes que s'enfundin les seves ulleres i tub de busseig i facin snorkel durant un mínim de 5 minuts alhora. Per a facilitar-ho, l'organització ha habilitat un formulari d'inscripció online a la seva pàgina web, www.planctondiving.cat perquè tothom pugui apuntar-se.

De moment, ningú ha assolit aquest repte i per això esperen aconseguir-ho aquest any. El primer intent va ser el juny de 2016, però el mal temps van perjudicar l'afluència de gent i per tant no es va assolir el rècord. «El vent que feia no va ajudar, perquè l'aigua estava molt gelada i això va fer que una part de la gent no vingués», explica Aurora Requena, de Plàncton.

Una de les organitzadores destaca que «la gent que va venir va marxar molt emocionada i esperant aconseguir-ho aquest any, i per això ho hem tornat a muntar. Volem arribar a les 250 persones que ens demanen com a mínim, i la veritat és que en tenim moltes ganes que l'Ametlla de Mar entri en el llibre, amb aquesta activitat tan bonica».


respostes a "La Cala tornarà a intentar batre el Rècord Guin..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007