Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar intentarà batre el Record Guinness de més gent fent snorkel alhora per primer cop a la història

17 . Jun, 2016 a les 14:30
per drodriguez a La notícia del dia
2421 reproduccions
L'Ametlla de Mar vol aconseguir un Record Guinness organitzant l'esdeveniment on es reuniran el nombre més gran de persones fent snorkel, és a dir, fer immersió lleugera amb ulleres i tub, alhora i a la mateixa platja. L'acte tindrà lloc el pròxim diumenge 19 de juny al matí, entre les 10.30 h i les 13.30 h, a la platja de Sant Jordi, i està organitzat per l'empresa Plàncton Diving.

L'objectiu és aconseguir més de 250 persones juntes que s'enfundin les seves ulleres i tub de busseig i facin snorkel durant un mínim de 5 minuts alhora.  Per a facilitar l'acte, l'organització ha habilitat un formulari d'inscripció online a la seva pàgina web, perquè tothom pugui apuntar-se i fer una previsió de si es podrà complir l'objectiu o fins i tot superar-lo, i és que Plàncton s'ha marcat el repte de 350 persones.

Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar han donat suport a la iniciativa, així com la guingueta l'Espetó de la mateixa platja, el Club Nàutic de l'Ametlla de Mar i l'empresa de material de busseig Cressi.

Durant el matí s'obriran les inscripcions per aquells que encara no ho hagin fet, i es donarà un detall commemoratiu així com es marcarà el dorsal a tots els participants. De les 11.00 h a les 12.30 h es faran sessions de pràctica d'snorkel amb les guies de Plàncton per a aquelles persones que no hagin fet servir mai unes ulleres i tub i vulguin aprendre'n per a participar en el rècord.

També en el mateix horari es farà un taller d'interpretació de restes marines per a totes les edats per a posar en valor les restes que trobem vora la mar i ens indiquen els valors naturals submarins de la zona. Les activitats són gratuïtes i per a tothom.


respostes a "L'Ametlla de Mar intentarà batre el Record Guin..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 171,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007