Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar intentarà batre el Record Guinness de més gent fent snorkel alhora per primer cop a la història

17 . Jun, 2016 a les 14:30
per drodriguez a La notícia del dia
2652 reproduccions
L'Ametlla de Mar vol aconseguir un Record Guinness organitzant l'esdeveniment on es reuniran el nombre més gran de persones fent snorkel, és a dir, fer immersió lleugera amb ulleres i tub, alhora i a la mateixa platja. L'acte tindrà lloc el pròxim diumenge 19 de juny al matí, entre les 10.30 h i les 13.30 h, a la platja de Sant Jordi, i està organitzat per l'empresa Plàncton Diving.

L'objectiu és aconseguir més de 250 persones juntes que s'enfundin les seves ulleres i tub de busseig i facin snorkel durant un mínim de 5 minuts alhora.  Per a facilitar l'acte, l'organització ha habilitat un formulari d'inscripció online a la seva pàgina web, perquè tothom pugui apuntar-se i fer una previsió de si es podrà complir l'objectiu o fins i tot superar-lo, i és que Plàncton s'ha marcat el repte de 350 persones.

Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar han donat suport a la iniciativa, així com la guingueta l'Espetó de la mateixa platja, el Club Nàutic de l'Ametlla de Mar i l'empresa de material de busseig Cressi.

Durant el matí s'obriran les inscripcions per aquells que encara no ho hagin fet, i es donarà un detall commemoratiu així com es marcarà el dorsal a tots els participants. De les 11.00 h a les 12.30 h es faran sessions de pràctica d'snorkel amb les guies de Plàncton per a aquelles persones que no hagin fet servir mai unes ulleres i tub i vulguin aprendre'n per a participar en el rècord.

També en el mateix horari es farà un taller d'interpretació de restes marines per a totes les edats per a posar en valor les restes que trobem vora la mar i ens indiquen els valors naturals submarins de la zona. Les activitats són gratuïtes i per a tothom.


respostes a "L'Ametlla de Mar intentarà batre el Record Guin..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 833
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007