Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar va intentar batre el rècord de més gent fent snorkel alhora

20 . Jun, 2016 a les 14:30
per drodriguez a La notícia del dia
1943 reproduccions
Aquest diumenge al matí a la platja de Sant Jordi més de 80 persones van realitzar alhora snorkel, en un intent de batre el Rècord Guinness, establert en què 250 persones estiguessin al mateix temps practicant immersió lleugera amb ulleres i tub. Aquest rècord mai ha estat registrat de manera oficial a cap altre lloc del món encara. Tot i que ahir no es va aconseguir, sí que es va superar el rècord d'agrupar 80 persones practicant snorkel per primera vegada a la costa de l'Ametlla de Mar.

Des de l'empresa Plàncton Diving, organitzadora de l'esdeveniment, expliquen que molta gent es va fer enrere a causa del vent que feia diumenge al matí, i que accentuava la sensació de frescor. Ara, Plàncton i l'Ajuntament estudiaran repetir l'intent a meitat d'aquest estiu on, l'afluència turística del municipi i una temperatura més agradable, podrien permetre aconseguir la fita i d'aquesta manera entrar el nom de l'Ametlla de Mar al llibre dels Rècord Guinness.


respostes a "L'Ametlla de Mar va intentar batre el rècord de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 120
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007