Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar bat el rècord mundial de més persones fent snorkel alhora a la platja de Sant Jordi

31 . Jul, 2017 a les 20:00
per drodriguez a La notícia del dia
1645 reproduccions
L'Ametlla de Mar ha batut el rècord de més persones fent snorkel en una mateixa platja. Aquest diumenge a la tarda, 332 participants van enfundar-se les ulleres i posar-se el tub per estar 6 minuts bussejant a la platja de Sant Jordi. Així doncs, el repte plantejat per Plàncton Diving, establert en 250 persones i 5 minuts s'ha superat.

Mai abans s'havia aconseguit reunir tantes persones fent snorkel en una mateixa platja. Ara la intenció és que pugui ser inclosa al llibre dels Rècord Guinness. Però l'organització es mostra satisfeta per haver mobilitzat gent d'arreu per participar en el repte, explica Eli Bonfill, copropietària de Plàncton Diving.

L'Ametlla de Mar ja va intentar batre aquest mateix rècord l'any passat, però no es va aconseguir perquè el dia de l'esdeveniment va fer mal temps. Fa dues setmanes, Mataró també va intentar batre el mateix rècord a la platja del Varador, però només hi van participar 214 persones davant les 250 que requeria Guinness.

Però en aquest tercer intent s'ha aconseguit superar les previsions, i més de 300 persones van apuntar-se per aconseguir el rècord. De fet, des de Plàncton expliquen que van haver de tancar les inscripcions per poder iniciar el repte. Amb activitats com aquestes, diu l'alcalde Jordi Gaseni, es dona a conèixer el nostre territori únic.

I és que la platja de Sant Jordi era plena de gom a gom esperant batre el Rècord Guinness. Identificats amb un globus de diferents colors, els participants van situar-se en cercles de 50 persones per facilitar el recompte als jutges que verificaven el correcte desenvolupament de la prova.

L'organització dels Rècord Guiness comunicarà si el repte assolit aquest diumenge a l'Ametlla de Mar entra o no al llibre en unes setmanes.


respostes a "L'Ametlla de Mar bat el rècord mundial de més p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007