Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar vol batre per primer cop el Rècord Guinness de més gent fent snorkel alhora

26 . Jul, 2017 a les 20:00
per drodriguez a La notícia del dia
1505 reproduccions
L'Ametlla de Mar vol entrar al llibre dels Rècord Guinness, per primer cop, amb un repte que mai s'ha assolit: reunir més de 250 persones fent snorkel, és a dir, immersió lleugera amb ulleres i tub, durant un mínim cinc minuts. L'activitat tindrà lloc el diumenge 30 de juliol, a les 17 h de la tarda, a la platja de Sant Jordi.

La població ja va intentar batre aquest rècord al juny de l'any passat, però el mal temps no va convidar a la participació. I només fa uns dies, diumenge passat, a Marató es van quedar a les portes d'aconseguir-ho, en el segon intent. Per això, des de l'empresa organitzadora de l'esdeveniment, Plàncton Diving, creuen que «a la tercera va la vençuda».

«Confiem que la gent vindrà», espera una de les copropietàries del centre de busseig, Eli Bonfill, assegurant que «no és complicat omplir la platja de Sant Jordi en ple estiu». De moment, expliquen que ja hi ha més d'un centenar de persones inscrites a través d'un formulari web. «Ja tenim més inscrits que en el primer intent», celebra Bonfill.

El bon temps que es preveu i la presència nombrosa de turistes a la zona, pronostiquen un èxit del Rècord Guinness. Però tot i això, l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha demanat el suport de les veïnes i veïns del territori perquè «pot ser que no només La Cala, sinó que també les Terres de l'Ebre, puguem entrar a formar part del llibre dels rècords».

Per batre el rècord, caldrà que durant cinc minuts com a mínim, 250 persones estiguin amb el cap dins l'aigua fent snorkel. Donades les condicions per verificar-ho, es formaran grups de 50 persones en cercle per facilitar el control a les persones que vetllaran que es completi correctament. «No es pot treure el cap de l'aigua durant el repte», comenta l'altra copropietària, Aurora Requena.

Però més enllà d'aconseguir aquest objectiu, la intenció és donar a conèixer el fons marí del municipi. I és que La costa calera compta amb la praderia de posidònia més important i extensa de Catalunya, un espai marí que està «molt ben conservat», afirmen des de Plàncton Diving. L'activitat compta amb el suport de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.


respostes a "L'Ametlla de Mar vol batre per primer cop el Rè..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,29 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 101
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007