Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els alumnes de l'Escola Sant Jordi realitzaran dimecres tota la programació de La Cala Ràdio

15 . Abr, 2016 a les 11:53
per gfigueres a La notícia del dia
1549 reproduccions
El pròxim dimecres 20 d'abril serà un dia molt especial per una trentena d'alumnes de l'Escola Sant Jordi perquè seran els encarregats de produir la programació matinal de l'emissora municipal de l'Ametlla de Mar. Una iniciativa proposada per La Cala RTV al centre educatiu de primària després de veure "l'èxit de les col·laboracions que fem quinzenalment amb els alumnes de l'Escola" i amb "el compromís de fer uns mitjans més atractius i més participatius" com explica la regidora de Mitjans de Comunicació, Mayte Puell, que espera que "sigui un dia molt participatiu, on hi posin moltes ganes, i on també volem una resposta de la nostra audiència gaudint de la programació preparada".

Una experiència pionera, tant a la població com al territori, que la directora de l'Escola Sant Jordi, Fàtima Garcia, ha valorat com a "molt innovadora i sobretot motivadora pels nostres alumnes". Garcia explica que "sempre busquem activitats competencials significatives i res més real que el fet que poder veure com es realitza tot un dia de ràdio" i a la vegada emprèn aquesta iniciativa com "un repte". El projecte, que s'ha titulat com «Avui la ràdio la fem naltros!» s'emmarca dins la Setmana Cultural de l'Escola, que arrenca precisament el 20 d'abril.

Tot i que la programació serà l'habitual, hi haurà un programa que canviarà el format. Es tracta de l'espai polític «Parlem-ne», que comptarà amb una entrevista a l'alcalde Jordi Gaseni feta per alumnes de quart de primària que "ja han començat a fer una mica de feina a la classe preparant-la". També participaran en la programació alumnes de cinquè i sisè conduint el «Tot a punt», els butlletins informatius, el «Tu tries», el «Sempre amb tu» i l'«Esport al nostre poble».

"Segur que serà un dia que no oblidaran" comenta el regidor d'ensenyament, Joan Manel Tello, que valora el projecte d'"excel·lent". "Més enllà de la formació acadèmica, està molt bé que tinguin altres iniciatives interessants, i estic segur que els alumnes ho gaudiran molt" a la vegada que comenta que "qui sap si despertem el cuquet d'algun alumne i d'aquí a un temps tenim un gran professional en els mitjans informatius".


respostes a "Els alumnes de l'Escola Sant Jordi realitzaran ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 687,69 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 43
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007