Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Balfegó denunciarà l'existència de frau alimentari en el comerç de tonyina roja a Espanya

23 . Oct, 2015 a les 12:53
per drodriguez a La notícia del dia
2104 reproduccions
El Grup Balfegó celebrarà el pròxim 27 d'octubre la vuitena edició de la Jornada Científica de la Tonyina Roja. Un dels objectius és el d'impulsar l'ús del coneixement científic com a base per desenvolupar les mesures de gestió de la tonyina roja, la seva pesca i comerç. La Jornada comptarà amb la participació de científics de l'ICCAT.

Aquest any, s'abordarà durant la jornada el frau alimentari que afecta el comerç de la tonyina roja, basant-se en les dades recopilades per Ana Gordoa, investigadora cap del CSIC, en el seu estudi sobre la fiabilitat de la informació en la cadena comercial. Aquest estudi demostra la venda massiva en el mercat de producte etiquetat com a tonyina roja, quan en realitat és una altra espècie.

La presentació d'aquest estudi serà el punt de partida per a una taula rodona sobre la importància del control de la cadena comercial per assegurar una gestió responsable i sostenible de la pesca i les espècies marines.

La VIII Jornada Científica de la Tonyina Roja de l'Ametlla de Mar serà inaugurada per Angela Seira, directora general de Pesca i Arts Marines de la Generalitat de Catalunya i clausurada per Andrés Hermida, secretari general de Pesca del MAGRAMA.


respostes a "Balfegó denunciarà l'existència de frau aliment..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,90 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 61
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007