Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala disposarà d'una nova ambulància municipal l'any vinent

07 . Jun, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
822 reproduccions
L'actual ambulància del Servei d'Urgències Municipal (SUM) expirarà la primavera vinent la seva capacitat per operar com a vehicle d'emergències, ja que al cap de deu anys d'activitat no pot continuar realitzant serveis. És per aquest motiu que l'Ajuntament ha iniciat els tràmits per adquirir-ne una de nova.

Aquest dimarts al vespre, el plenari va aprovar per unanimitat demanar una subvenció de poc més de 28.000 € a la Diputació de Tarragona, dins del Pla d'Emergències Nuclears (PENTA), per cofinançar la nova ambulància, que tindrà un cost estimat en la compra i adequació d'uns 70.000 €.

«Per aquest equip de govern la sanitat és un àmbit prioritari i, per tant, ho és el nostre servei del SUM. L'actual vehicle acaba la seva vida útil i ja ens preparem per fer una nova adquisició», explica l'alcalde Jordi Gaseni. «El servei d'ambulància està adscrit a la línia de subvencions del PENTA i per això hem aprovat la sol·licitud», afegeix el primer tinent d'alcalde, Antonio Espuny.

Un altre dels punts aprovats va ser l'adjudicació provisional del bar-cafeteria del parc del Bon Repòs. De les cinc propostes presentades, la mesa de contractació va haver d'excloure'n tres perquè contenien defectes en la documentació. La concessió va ser atorgada a una veïna del municipi, per un termini de 10 anys.

L'equip de govern i Plataforma Calera van votar-hi a favor, i el PDeCAT es va abstenir al·legant que no havien pogut revisar la contractació, però donant un vot de confiança al govern. «Se'ns convoca a un ple extraordinari, sense poder fer comissió informativa, i demanem que se'ns doni temps per treballar els punts», apunta el cap de l'oposició, Joan Pere Gómez.

Durant el ple també es van donar compte d'indicadors econòmics i de la liquidació de l'Ajuntament del 2016. El portaveu de Plataforma Calera, Joan Font, destaca que en el tancament dels comptes municipals de l'any passat, «ha sortit un balanç positiu, complint amb l'estabilitat pressupostària, però encara no complim amb l'indicador del deute viu».


respostes a "La Cala disposarà d'una nova ambulància municip..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007