Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jordi Gaseni, nou alcalde de l'Ametlla de Mar

15 . Jun, 2015 a les 14:34
per otomas a Ajuntament
4507 reproduccions
Aquest passat dissabte 13 de juny va tenir lloc la sessió de constitució de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar on Jordi Gaseni, d'ERC, va ser proclamat alcalde del municipi. Així, segons s'havia acordat el dimecres 10 de juny, Compromís per la Cala i Marta Font des de Plataforma Calera van donar el seu suport en les votacions per tal que Jordi Gaseni esdevingués alcalde de l'Ametlla de Mar. Així, el nou Govern de l'Ajuntament comença amb minoria, amb quatre regidors d'ERC (949 vots) i dos de Compromís per la Cala (458 vots). Tot i això, Gaseni ho veu com una oportunitat per garantir la pluralitat i la participació. "La primera sensació és de responsabilitat davant un repte tan important com és tirar la Cala cap amunt. Tots som conscients de les dificultats que tenim al davant, però tenim les millors eines per fer-ho. Oferim les mans a tothom que estigui disposat a col·laborar. Des d'allí on sigui. Des del Govern sobretot, però també des de l'oposició totes aquelles formacions que puguin ajudar a fer un millor poble", subratlla l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni.
D'altra banda, Antonio Espuny des de Compromís per la Cala explica algunes de les prioritats del nou govern: " tenim moltes prioritats però una de les urgències és l'econòmica. Per l'any que ve s'han de preparar una quantitat de diners, s'ha de reestructurar pràcticament tot el pressupost, s'ha de reestructurar l'àrea d'urbanisme perquè s'ha de desencallar el poble i crear feina i ocupació" .
En aquest nou escenari  a l'oposició, després d'anys de govern, ara està CiU que tot i ser la força més votada amb cinc regidors (1008 vots) no va poder formar govern.
"Estar a l'oposició no és una novetat per a mi. Vaig estar vuit anys a l'oposició amb l'alcalde Joan Font amb majoria absoluta i quan ho va ser l'Antonio Espuny gràcies que, ara fa 16 anys, Joan Font va regalar l'alcaldia a Antonio Espuny, amb 200 vots, i després se'n va anar cap a casa. L'oposició està també per servir el poble, fiscalitzant al govern per allò que pensa que ha de fer millor i també donant-li suport en aquelles coses que pensem que són bones per al poble", subratlla Joan Pere Gómez i Comes des de CiU.
Per part de Plataforma Calera es va complir amb els pronòstics. Marta Font va votar a favor de Jordi Gaseni i Joan Font es va votar a si mateix. "Des de Plataforma hem complit amb el compromís adquirit . Nosaltres pel bé del poble garantirem la governabilitat, facilitarem l'estabilitat, i que tots puguem participar del canvi que el poble de la Cala ha escollit, i en això col·laborarem amb tot el que faci falta", remarca Marta Font, des de Plataforma Calera. Recordem que la formació, a l'oposició, compta amb dos regidors al plenari (583 vots).
Al ple de constitució tant Jordi Gaseni com Joan Pere Gómez i Comes van tenir unes paraules de suport al procés sobiranista i al nou camí que emprendrà el país després del 27S.


respostes a "Jordi Gaseni, nou alcalde de l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007