Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Nova edició del Parc de Setmana Santa a l'Ametlla de Mar

15 . Abr, 2011 a les 11:57
per gfigueres a La notícia del dia
2173 reproduccions
Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'està preparant una nova edició del Parc de Setmana Santa. Una proposta cultural i lúdica per als nens i nenes de l'Ametlla de Mar durant les vacances escolars. Aquesta iniciativa s'ha convertit en un clàssic de Setmana Santa que molts petits esperen amb il·lusió, aquest és un dels motius pel qual revalida l'èxit de participació any rera any.

El Parc tindrà lloc el 18, 19, 20 i 21 d'abril, a l'IES Mare de Déu de la Candelera de nou a una de la tarda. El Parc de Setmana Santa està obert a nens i nenes de 3 a 12 anys i el preu és de 20 euros.

"Aquest any comptem amb la novetat que els petits podran escollir entre la varietat de tallers que tenim preparada. A més, hi haurà excursions i activitats esportives com cada edició.", va explicar Francina Gamundi, des de la Regidoria de Joventut.

Tot i que les inscripcions  van començar la setmana passada, el dilluns 4 d'abril, i ja hi ha prop de 70 nens inscrits; tots els pares i mares que estiguin interessats en apuntar els nens i nenes al Parc de Setmana Santa encara són a temps. Només cal que portin el DNI o llibre de família i la targeta sanitària del nen o nena al Telecentre.respostes a "Nova edició del Parc de Setmana Santa a l'Ametl..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 712,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 228
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007