Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Concurs de Suquet Calero serà present un any més a les festes de Sant Pere

28 . Jun, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1249 reproduccions
Aquest dissabte a les 17 h, el concurs gastronòmic més antic del poble complirà el seu 35è aniversari en el marc de les festes de Sant Pere, el Concurs de Suquet Calero. I és que ara fa un any, l'Ajuntament va decidir col·laborar amb la Confraria de Pescadors i celebrar-lo per les festes d'estiu.

«És el concurs gastronòmic més antic del poble. Aquest plat és un dels més senzills de fer i dels que pot quedar més bo. És un plat senzill que feien els pescadors quan venien cap al port, agafaven quatre peixos i amb una picadeta, vi i aigua tenien un bon dinar. A través del concurs s'intenta que no es perdi aquest costum», explica Vicenç Llaó, regidor de Festes.

La Confraria de Pescadors acollirà una vintena de cuiners amateurs que mostraran les seves habilitats en elaborar el suquet calero. Amb el peix, rafets, i les galeres que l'Ajuntament posarà a la disposició, els cuiners hauran d'afegir la resta d'ingredients i el saber fer per obtenir un bon suquet.

Un cop elaborat el suquet, el jurat haurà de decidir quins són els millors suquets mereixedors dels tres premis de 150 euros. A més, també s'obsequiarà els participants amb una botella d'oli de la Cooperativa Agrícola del municipi.


respostes a "El Concurs de Suquet Calero serà present un any..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 925,97 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 140
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007