«És el concurs gastronòmic més antic del poble. Aquest plat és un dels més senzills de fer i dels que pot quedar més bo. És un plat senzill que feien els pescadors quan venien cap al port, agafaven quatre peixos i amb una picadeta, vi i aigua tenien un bon dinar. A través del concurs s'intenta que no es perdi aquest costum», explica Vicenç Llaó, regidor de Festes.
La Confraria de Pescadors acollirà una vintena de cuiners amateurs que mostraran les seves habilitats en elaborar el suquet calero. Amb el peix, rafets, i les galeres que l'Ajuntament posarà a la disposició, els cuiners hauran d'afegir la resta d'ingredients i el saber fer per obtenir un bon suquet.
Un cop elaborat el suquet, el jurat haurà de decidir quins són els millors suquets mereixedors dels tres premis de 150 euros. A més, també s'obsequiarà els participants amb una botella d'oli de la Cooperativa Agrícola del municipi.
respostes a "El Concurs de Suquet Calero serà present un any..."